• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş kanat altı

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ne kadar zamandır böyle dış parazit uygulaması daha önce yapmadınız mı? Kanat açık vaziyette yakından resim eklermisin.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ne kadar zamandır böyle dış parazit uygulaması daha önce yapmadınız mı? Kanat açık vaziyette yakından resim eklermisin.
Baya uzun zamandır bu şekilde ancak veterinere gitmiştik başka bir sorun için vet hiçbir sıkıntısı yok diyip yolladığı için bende irdelemedim, dış parazit bir kere yaptım ama üstünden bayağı zaman geçti, resim ancak akşam ekleyebilirim kuşu tutmak kanadı açmak için 2 kişi gerekiyor.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Baya uzun zamandır bu şekilde ancak veterinere gitmiştik başka bir sorun için vet hiçbir sıkıntısı yok diyip yolladığı için bende irdelemedim, dış parazit bir kere yaptım ama üstünden bayağı zaman geçti, resim ancak akşam ekleyebilirim kuşu tutmak kanadı açmak için 2 kişi gerekiyor.
Dış paraziti ihmal etmeyin ben videodan anlayamadım belki diğer arkadaşlar yorumlar ancak resim olursa daha iyi olacaktır. Bu duruma veteriner nasıl sıkıntı yok dedi anlayamadım.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Dış paraziti ihmal etmeyin ben videodan anlayamadım belki diğer arkadaşlar yorumlar ancak resim olursa daha iyi olacaktır. Bu duruma veteriner nasıl sıkıntı yok dedi anlayamadım.
akşam hemen çekip yükleyeceğim 🙏 veteriner her tarafını kontrol etti röntgen de çekildi kanat altlarını gördüler, bir sıkıntısı yok dedi bizi yolladı

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bu şekilde görünüyor kanat altı, bizde rif döküyoruz bi kaç gündür bolca sizce ne olmuş olabilir iyimi durumu kötü mü?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu şekilde görünüyor kanat altı, bizde rif döküyoruz bi kaç gündür bolca sizce ne olmuş olabilir iyimi durumu kötü mü?
Yanlış hatırlamıyorsam kuşunuzun kanadı kırıktı, iyileşti mi kırık? Çünkü hala kırık gibi duruyor

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Yanlış hatırlamıyorsam kuşunuzun kanadı kırıktı, iyileşti mi kırık? Çünkü hala kırık gibi duruyor
Bu kırık olmayan kanat, diğeri de böyle et gibi görünüyor ama daha az ikisine de rif döküyorum mikrop bakteri vs varsa ölsün diye yani büyük bir sorunu mu var bilmek istedim açıkçası, iyileşmedi kanat kırık olarak kaldı aşağıya sallanıyor ama kendi işini görüyor eksikliğini hissetmiyor 🙏

Son düzenleme:

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba demet abla tam olarak anlamadım o yüzden tüm videoyu yükledim, yavaşlatılmış olarak çekmiştim Watch unnamed | Streamable birde bir tane videosu daha vardı onu da yüklüyorum kanat altı Watch unnamed | Streamable bir sıkıntısı olduğu belli gibi ama ne ben anlamıyorum 😔
Ablacım işaretlediğim yer sarı olmamalı onlar akar büyük ihtimalle rif iyi ki kullanmışsın devam et lütfen
BtAmin forte yi de kullan lütfen

Ekli dosyalar

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ablacım işaretlediğim yer sarı olmamalı onlar akar büyük ihtimalle rif iyi ki kullanmışsın devam et lütfen
BtAmin forte yi de kullan lütfen
Günde bir kere dökebiliyoruz tek başıma tutamıyorum, bolca döküyorum 10 gün kullansam yeterli olur mu demet abla ya da daha fazla sürerse sorun olmaz sadece ne kadar süre kullanmalıyım günde tek defa yapabildiğim için

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Günde bir kere dökebiliyoruz tek başıma tutamıyorum, bolca döküyorum 10 gün kullansam yeterli olur mu demet abla ya da daha fazla sürerse sorun olmaz sadece ne kadar süre kullanmalıyım günde tek defa yapabildiğim için
Ablacım günde en az 2 olmalı dökme kulak pamuğu ile sürün
En kötü sabah akşam olması gerekiyor
Dökmek tedaviyi hızlandırmaz, temas etmeli ve ampül küçük biliyorsun ziyan olur, boşa değil işe yarasın
Kulak pamuğunu kullan at tekrar rife temas etmesin 10 gün sonra güncellersin🤲🥰

Son düzenleme:

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ablacım günde en az 2 olmalı dökme kulak pamuğu ile sürün
En kötü sabah akşam olması gerekiyor
Dökmek tedaviyi hızlandırma, temas etmeli ve ampül küçük biliyorsun ziyan olur, boşa değil işe yarasın
Kulak pamuğunu kullan at tekrar rife temas etmesin 10 gün sonra güncellersin🤲🥰
Demet abla kusura bakma bu saatte çok yazıyorum ama sizce ilerlemiş mi akarı? Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için dediğiniz gibi yapacağım 🙏😊😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet abla kusura bakma bu saatte çok yazıyorum ama sizce ilerlemiş mi akarı? Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için dediğiniz gibi yapacağım 🙏😊😊
Estağfurullah ablacım her zaman yazabilirsin 😊sıkışmış orada, kemikte çok zor ilerler korkma düzelir Allah ın izniyle 😊🤲🥰

Üst Alt