• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuş hırkası?

rabianurbakus5

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bana hiç doğru gelmeyen bir paylaşım gördüm youtube da linkini bırakayım
Olumsuz düşünenler haklı mı birlikte bakalım 🫠 #birds
sizce bu paylaşım doğrumu hem hayvanin uçuşunu kısıtlıyor hem hayvanin kendi tüylerini temizlemesini önlüyor üstüne enfeksiyon riski olacağını düşünüyorum sizce haksızmıyım kadın yeni paylaşımında da bu üründen cok memnun kaldığını söyleyip insanlara öneriyor.
Siz bu tarz bir şeyi kuşunuzda kullanırmıydınız?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun doğasına aykırı zaten bana göre gereksiz.
Bazen bende kızınca diyorum poponuza bez bağlayacağım diye ama gerçekten bağlamam. 😁

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bana hiç doğru gelmeyen bir paylaşım gördüm youtube da linkini bırakayım
Olumsuz düşünenler haklı mı birlikte bakalım 🫠 #birds
sizce bu paylaşım doğrumu hem hayvanin uçuşunu kısıtlıyor hem hayvanin kendi tüylerini temizlemesini önlüyor üstüne enfeksiyon riski olacağını düşünüyorum sizce haksızmıyım kadın yeni paylaşımında da bu üründen cok memnun kaldığını söyleyip insanlara öneriyor.
Siz bu tarz bir şeyi kuşunuzda kullanırmıydınız?
Gerçekten saçma ve yorum yapmak zorunda kaldım 😊🐦Ekli dosyayı görüntüle 73588

rabianurbakus5

Aktif Üye
Gerçekten saçma ve yorum yapmak zorunda kaldım 😊🐦Ekli dosyayı görüntüle 73588
çok güzel yazmışsınız ama maalesef bu kişinin çok fazla bu tarz işbilmez davranışları oluyor ve yorumları gördüğü halde kendini düzeltmemekte ve bildiğini okuyup üstten bakmakta kararlı. 2 milyona yakın takipçisi var ve hayvan bakımı bilgisi olmayanlarıda yanlış yönlendiriyor maalesef 😥. umarım sizin uyarınızı dikkate alır🤗.

Üst Alt