• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş gözleri etradındaki tüyler döküldü

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yarına kadar dayanabilir mi yarın çarşıya inip petshoptan alırım vitamini ve daldarı elle beslemeyi beceremeyebilirim.
Evde yumurta var mı?
15 dakika haşlayın, sarısını ve varsa mısır ununu ılık su ile karıştırın, yoğurt gibi olsun, çay kaşığı ile yedirmeye çalışın
1 çaykaşığı pirinç yarım çay bardağı su haşlayın suluğuna ılıyınca doldurun
Verebilrsiniz ağzından içirin biraz ishali keser

Buluttt

Aktif Üye
Video paylaşılmiyor ama normal yiyorlar başka bişey yok

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kuş french molt yani fransız tüy hastasıysa da dökülmeler ilk olarak göz çevresinde başlar. Kesin olarak öyledir demiyorum ama son zamanlarda uçamamaya başladıysa, daha çok size bağımlı hale geldiyse ihtimal dahilinde. Veteriner görmesi iyi olur diye düşünüyorum, tabii ki mümkünse bir kanatlı uzmanı.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayırdım eşinden eşini taşıma kafesine koydum sorun olurmu?kafesin diğer kümesine koyarsan diğer kız ile kavga ediyorlar.
Hayır sorun olmaz ancak kanatlı uzmanı görmeli kuşunuzu. Bakteriyel, viral enfeksiyon olabilir nerede ikamet ediyorsunuz, kanatlı uzmanı önerelim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba tek dışkıya bakarak yorum yapmak çok sağlıklı olmaz. Kuşları ayırın gece yatmadan kafes tabanına beyaz kağıt yada peçete serin gece yaptığı dışkıları sabah bizle paylaşın. Attığınız fotolardan hiçbir şey anlamadım. Birini elinizde tutuyonuz diğer fotoda puslu çıkmış. Salatalık vermeyin. Salatalığın yüzde doksandan fazlası su. Yavrunuzun sırttan bir fotosunu rica edelim. Birde yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu eklerseniz daha sağlıklı yorumlar yaparız.

Üst Alt