Kuşumuza sürekli aynı besini vermek istemeyiz bazen ve değişik bir şey verelim deriz. Sitede bulunan ekmek yararlı mı zararlı mı ile ilgili bir konum vardı aslında ona ek yapacaktım ama vazgeçmiştim.
kafeskuslari.com
Şimdi vereyim dedim. İyi okumalar. 
Kuş ekmeği yapımı:
kavanoz tatlı olan bebek yiyeceği.
2 kavanoz tropikal meyveli bebek yiyeceği.
1-2 fincan elle besleme maması veya kuru yem. ( Tavsiyem ikisinide katın.)
1,5-2 yumurta 1'inin kabukları da dahil.
Hepsini karıştırın ve 400 derece fırın da 15 dakika pişirin. Pişirme kağıdı kullanmayın (zararlı) ,çok fazla yağ sürmeden tepsi de pişirin. Burdan 4-6 arası kalıp ekmek çıkan tariftir.
Konu da ki ölçüler dahil tarif bana aittir izinsiz paylaşım yapılmaması rica olunur.
Muhabbet Kuşu Ekmek Yer mi
Muhabbet Kuşu Ekmek Yer mi Muhabbet kuşu ekmek verirseniz yiyecektir.Ama bakkallardaki ekmek kuşunuzun sağlığı açısından doğru bir yiyecek değildir.Bakkalarda ekmeklerin İçerisinde bulunan maya , tuz ve yağ kuşunuzun bağırsak düzenini bozacaktır.Ayrıca kuru ekmekler boğazda kalma riski...

Kuş ekmeği yapımı:
kavanoz tatlı olan bebek yiyeceği.
2 kavanoz tropikal meyveli bebek yiyeceği.
1-2 fincan elle besleme maması veya kuru yem. ( Tavsiyem ikisinide katın.)
1,5-2 yumurta 1'inin kabukları da dahil.
Hepsini karıştırın ve 400 derece fırın da 15 dakika pişirin. Pişirme kağıdı kullanmayın (zararlı) ,çok fazla yağ sürmeden tepsi de pişirin. Burdan 4-6 arası kalıp ekmek çıkan tariftir.
Konu da ki ölçüler dahil tarif bana aittir izinsiz paylaşım yapılmaması rica olunur.
Moderatör tarafında düzenlendi: