• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Makale Kuş ekmeği yapımı

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Kuşumuza sürekli aynı besini vermek istemeyiz bazen ve değişik bir şey verelim deriz. Sitede bulunan ekmek yararlı mı zararlı mı ile ilgili bir konum vardı aslında ona ek yapacaktım ama vazgeçmiştim.
Şimdi vereyim dedim. İyi okumalar. :)

Kuş ekmeği yapımı:

kavanoz tatlı olan bebek yiyeceği.
2 kavanoz tropikal meyveli bebek yiyeceği.
1-2 fincan elle besleme maması veya kuru yem. ( Tavsiyem ikisinide katın.)
1,5-2 yumurta 1'inin kabukları da dahil.

Hepsini karıştırın ve 400 derece fırın da 15 dakika pişirin. Pişirme kağıdı kullanmayın (zararlı) ,çok fazla yağ sürmeden tepsi de pişirin. Burdan 4-6 arası kalıp ekmek çıkan tariftir.

Konu da ki ölçüler dahil tarif bana aittir izinsiz paylaşım yapılmaması rica olunur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Paylaşım için teşekkürler kardeşim..tatlı ve meyveli olan bebek yiyeceği nedir?hatta onların resmi varsa paylaşırsan çok sevinirim :)

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Paylaşım için teşekkürler kardeşim..tatlı ve meyveli olan bebek yiyeceği nedir?hatta onların resmi varsa paylaşırsan çok sevinirim :)
Bebek püresi olarak geçiyor aslında direk yaptığımı paylaşıcaktım ama fırına verip duşa girmek iyi bir fikir değilmiş. Çünkü yandı :D ürünleri paylaşırım bir iki saate abi dersteyim bitince paylaşayım.

Üst Alt