• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş eğitimi

Eylül

Yasaklı
Sonradan alınan kuşum (Limon) ilk aldığımız yaşlı kuşumun (Maviş) tepesine uçuyor sürekli. Bu durumdan ne ben ne de Mavişim memnun :D Bu alışkanlığını nasıl önleyebilirim önerileriniz var mıdır? Şuanlık ikisini ayrı odalara ayırdım ve Limon'u eğitime soktum :D
Tek Maviş değil benim de gözlüğüme falan konuyor. Nereye konacağını öğrenemedi sanırım :) Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada Limon, Mavişten ayrılmıyor sürekli peşinde bu durum mavişi rahatsız ediyor gibime geliyor:D bunun hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim. (Limona petshop erkek dedi fakat dişi gibi gözüküyor. Maviş erkek.)

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Fotograf yükleyebilirmisiniz birde biz bakalım

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Yavruysa o sekilde konmalar normaldir

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Gerekli bilgileri yazmamissiniz fotograf yok bilgi yok yorumlarda eksik yanlis oluyor bu konuda

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Limon dediginiz yeni almadinizmi ben zorlaniyorum sizi anlamakta
Limon 1 yaş civarında dişi. Maviş 6 yaşına girmek üzere erkek. Limon alışkın olmadığı için Mavişin dibinden ayrılmıyor. Üstüne felan çıkmaya çalıştığı için kavga ediyorlar. Bu kadar. O da eğitimi ilgili yardım istiyor. (Limona vermek için.)

Eylül

Yasaklı
Limon 1 yaş civarında dişi. Maviş 6 yaşına girmek üzere erkek. Limon alışkın olmadığı için Mavişin dibinden ayrılmıyor. Üstüne felan çıkmaya çalıştığı için kavga ediyorlar. Bu kadar. O da eğitimi ilgili yardım istiyor. (Limona vermek için.)
Tam anlatmışsın vallaha :D

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Genelde yetiskin kuslarin eğitimi zor oluyor yani çok dikkatli urkutmeden ve tekrar gerekiyor belki egitilebilir o konuda

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Genelde yetiskin kuslarin eğitimi zor oluyor yani çok dikkatli urkutmeden ve tekrar gerekiyor belki egitilebilir o konuda
Maviş olduğu için şimdiye kadar veremedi. Şimdi ayırıp deniyor bir de. Mavişle çok iyiler zaten. Sadece Limon problem yaratıyor.

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
buyurun. bir de flash ile çektim, kuşlarda sorun yaratır mı acaba
Zaten dişi olduğunu biliyorum ben eminim de koyu kahverengi. Mor/Mavi gibi renkler de yaratır ama ben bunda sorun olucağını sanmam.

Süleymano

Aktif Üye
Emektar Üye
Evet petshop erkek diye kandirmis sanırım. Bu arada flash zararlidir kuslara gozlerini alır

Üst Alt