• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş çok sessiz

Bahar Y.

Müdavim
Kedinin ağzından kurtarılan bir kuş, çok normal bence cik bile dememesi, moralini olabildiğince yüksek tutmanızı öneririm

Reinforcement

Yeni Üye
Çok sağolun. Bu morali yüksek tutma konusunda önerileriniz nedir? Örneğin kafesinden çıkartmaya çalışıyorum. Direniyor. Yakalayıp çıkartıyorum. Elimde oturuyor. çokta uysal sevdiriyor. Ama Nerdeyse tüm gün uyuyor… bu da açıkçası korkutuyor. Bu kadar uyuyan kuş görmedim. Teşekkürler.

Bahar Y.

Müdavim
Kuşu avuçlamayın, bu onu daha çok strese sokar kapısını açın kendisine bırakın zaten merak edip çıkacaktır, moralini yüksek tutmaktan kastım eğer kendini sevdiren bir kuşsa bol bol kafasını kulağını sevin konuşarak, hasta olduğundan şüphe duyuyorsanız dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım, moral olarak ekstra dışarıda oynayabileceği güzel bir oyuncak yapabilir veya alabilirsiniz, zilli olursa güzel olur

Bahar Y.

Müdavim
Dışkıda hastalık görmedim ben, dediğim gibi stres kaynaklıdır, sevginizi en içten hissettirin :)

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Maşaallah çok tatlı bir kuş bence de bol bol zaman ayırın iyice toparlandıktan sonra konuşur bile

Ege A.

Paylaşımcı
müzik dinletebilirsiniz belki çok hoşlarına gidiyor müzik benim kuşumda bana hiç alışamamıştı sonra hergün belli aralıklara evin içine çıkartarak yaşadığı yeri tanıdı ondan sonra ötmeye başladı zaten sizde evin içinde gezdirirseniz belki faydası olabilir ama bitkilere dikkat edin çok meraklı oldukları için herşeyi yiyebiliyorlar

Reinforcement

Yeni Üye
Vitamini var 2 günde bir suyunu değiştiriyorum. Karışık yemi ve dal darıyı da veriyorum. Ama çok uykulu. Parmağıma alınca dahil sürekli uyuyor

Bahar Y.

Müdavim
Vitaminli suyu mu 2 günde bir değiştiriyorsunuz normal suyunu mu?

Bahar Y.

Müdavim
Vitaminli su 6 saatten fazla kalmamalı bu durumdan kaynaklı olabilir gibi geldi bana, hangi vitamin markasını kullanıyorsunuz

Reinforcement

Yeni Üye
6 saat??? Bana 2 günde bir dediler. Daha sık değiştireyim. Avisol-a kullanıyorum.

Bahar Y.

Müdavim
2 gün normal su için bile fazla, daha sık değiştirin ve bir süre dışarıya çıkarmayın enerjisini toplasın bakalım hala uykulu halde mi olacak

Bahar Y.

Müdavim
Üst Alt