• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuş çok enerjik

Hasankuşseven

Aktif Üye
kuşun ısırması geçt ama çok enerjik kafasını sallıyıp duruyor ayrıca bi saga bi sola gidiyor tellere apışıor bazen bunları yapıyor sebebi nedir ve çok ötüyor ve tulu kemiriyor

girlwithanowl

Yeni Üye
Aynı durum bizde de var :D ama bizimkinin sebebi dışarı çıkmayı çok istemesi. Hele yanınızda kafesle asla durmuyor. oradan oraya zıplıyor biri beni alsın diye kapısına yapışıyor

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Video atın isterseniz bakalım geyet normal davranışlar , bilgi vs verin belki eş istiyor olabilir

Cafer Kuş

Aktif Üye
kuşun ısırması geçt ama çok enerjik kafasını sallıyıp duruyor ayrıca bi saga bi sola gidiyor tellere apışıor bazen bunları yapıyor sebebi nedir ve çok ötüyor ve tulu kemiriyor
Benim çok kuş bilgim yoktur ama benim kuşumda ilk aldımda böyleydi belirli düzenli aralıklarla çıkarmaya alıştırıN biz öyle yapmıştık saati gelince ciyak ciyak alarm gibi ötüyor :-D

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Avatar resmindeki kuş 3-4 aylık erkek kafeste durmuyor kapısını açınca gelip üzerimize konuyor parmağıma kur yapıp yem çıkartıyor ve sürekli çiftleşmeye çalışıyor çok hareketli bir kuş geçen gün eş alıyım dedim sonra 3-4 aylık kuş eşe atılmaz diye yanına kuş almadım sizce alınmalı hocam
Eş alın ama yuvalık takmayın yaren olsunlar ilerleyen zamanlarda yuvalık takarsınız bir kaç ay sonra kısmet olursa.