• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuş çantası

melisatkd

Aktif Üye
Selamlar forum üyeleri,
Kuşuma bugün kuş çantası aldım. Fakat yaklaşmayı bırakın çanta en ufak hareket edince bile korkup kaçtı yanından. Ayna koydum belki yaklaşır diye. Çantanın içine darı da koydum ama hiç yaklaşmadı bile. Elimdeyken yaklaştırdığımda deli gibi kaçmaya çalıştı. Zaten travmalı ve korkak bir çocuk dışarıdan geldiği için. Sizce çantayı geri vermeli miyim, pek alışacak gibi gelmedi bize.

Son düzenleme:

Batuş

Paylaşımcı
Ortada dursun onun göreceği yerde sürekli görünce alışacaktır. aynı durumu bende yaşadım ilk başlarda korkarak giriyordu. Sonralarda alışıyorlar ☺

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk gördüğü herşeye aynı şekilde yaklaşırlar. Zamanla alışır.

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bence vermeyin, ihtiyaç olursa çok güzel iş görüyor, gezmelik mi düşünüyorsunuz ben veterinere giderken kullanıyordum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selamlar forum üyeleri,
Kuşuma bugün kuş çantası aldım. Fakat yaklaşmayı bırakın çanta en ufak hareket edince bile korkup kaçtı yanından. Ayna koydum belki yaklaşır diye. Çantanın içine darı da koydum ama hiç yaklaşmadı bile. Elimdeyken yaklaştırdığımda deli gibi kaçmaya çalıştı. Zaten travmalı ve korkak bir çocuk dışarıdan geldiği için. Sizce çantayı geri vermeli miyim, pek alışacak gibi gelmedi bize.
Merhaba bir yere giderken hem o çok rahat eder hemde siz😊hiç bir kuş çantaya girmek istemez, fakat içinde hepsi çok rahat, içine koyun evde gezdirin yaklaşık 1 dk içinde alışır
Hemen çıkarmayın dursun 10-15 dk😊

melisatkd

Aktif Üye
Merhaba bir yere giderken hem o çok rahat eder hemde siz😊hiç bir kuş çantaya girmek istemez, fakat içinde hepsi çok rahat, içine koyun evde gezdirin yaklaşık 1 dk içinde alışır
Hemen çıkarmayın dursun 10-15 dk😊
Anladım teşekkürler abla. Dışarıdan gençken gelmişti kendisi, alışma dönemi geçmişti yani. Omzuma alışık olsa da elimi sevdiği söylenemez o yüzden nasıl içeri koyacağımı bilmiyorum çok korkunca gerildim korkutmak istemedim. Hatta düşündüm, küçük muhabbet kuşu kafesleri mi kullansam bunun için diye. Zorla da olsa koymayı mı deneyeyim yarın? elimize alışık değil çünkü. Bir yerde bu çantadan çok strese girdiği için sonrasında kusan ve ölen kuş okudum. Dediğini yarın deneyeyim mi yine de? teşekkürler
Bence vermeyin, ihtiyaç olursa çok güzel iş görüyor, gezmelik mi düşünüyorsunuz ben veterinere giderken kullanıyordum.
evet çoğunlukla gezme için. Acil durumlar için kullanışlı olacağını düşünerek de aldım. Geçenki depremde kafesi kucaklayıp kaçmıştık, zor olmuştu. Tekrarı olmaz inşallah.

Ortada dursun onun göreceği yerde sürekli görünce alışacaktır. aynı durumu bende yaşadım ilk başlarda korkarak giriyordu. Sonralarda alışıyorlar ☺
Deneyeceğim o halde yarın da, teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt