• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kus biti hakkında

4Kuş1Kedi

Yeni Üye
Merhaba 3 kuşumun kanadında nokta kadar böcekler vardı gece gördüm şuan göremedim 3 de kedi var evde kuşlar ayrı odada serbest uçuyor kedi balkonda uyuyor akşama kadar balkona serçeler geliyor diye balkon dışına su koydum güvercin yok gibi ama emin değilim. Bir kaç yerimi ısırdı hemende geçmiyor izi kaşıntısı daha önce kediler yokken pudra gibi toz serpiyordum kuş kanadına yerlere vs geçmişti şimdi yine oldu nasıl kurtulacağım bundan ilaçlama yaptıramam çünkü kuşlarımı kedimi gönderirler bunu ilaçsız nasıl çözebilirim kafesleri sıcak suyla yıkadım odayı süpürdüm eklediğim ürünler var faydası olur mu ?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 3 kuşumun kanadında nokta kadar böcekler vardı gece gördüm şuan göremedim 3 de kedi var evde kuşlar ayrı odada serbest uçuyor kedi balkonda uyuyor akşama kadar balkona serçeler geliyor diye balkon dışına su koydum güvercin yok gibi ama emin değilim. Bir kaç yerimi ısırdı hemende geçmiyor izi kaşıntısı daha önce kediler yokken pudra gibi toz serpiyordum kuş kanadına yerlere vs geçmişti şimdi yine oldu nasıl kurtulacağım bundan ilaçlama yaptıramam çünkü kuşlarımı kedimi gönderirler bunu ilaçsız nasıl çözebilirim kafesleri sıcak suyla yıkadım odayı süpürdüm eklediğim ürünler var faydası olur mu ?
Bunlar cildi yakar sprey çok tahriş eder
Dış parazit damlası uygulayın kuşlara
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 7 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın rutin olarak yapılmalıdır

4Kuş1Kedi

Yeni Üye
Veteriner den aldım bunları sprey evde vardı ama hiç kullanmamıştım. Kedilere iç dış parazit yaptıracağım kuşa bu damlayı verdi kullanabilirsin dediler
Geri mi iade edeyim o zaman

4Kuş1Kedi

Yeni Üye
Bide o yeşil olan suyla karıştır sık bişey kalmaz dediler oda faydası olmaz mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Veteriner den aldım bunları sprey evde vardı ama hiç kullanmamıştım. Kedilere iç dış parazit yaptıracağım kuşa bu damlayı verdi kullanabilirsin dediler
Geri mi iade edeyim o zaman
Geri verin
İvermectin etkin maddeli dış parazit damlası uygulayın lütfen

4Kuş1Kedi

Yeni Üye
Geri alır mı bilmiyorum ama vilmectin yâda diğerleri bulamadım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Geri alır mı bilmiyorum ama vilmectin yâda diğerleri bulamadım
Zimec mamaist.com da var Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Zirai ilaç satan yerlere ve veteriner malzemesi satan yerlere sorun
İvermectin etkin maddeli dış parazit damlası, marka farketmez