• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuş besleme

handanehirr

Aktif Üye
Merhabalar ben kilo aldırmak istiyorum bir tık kuşuma tüyde onu rahatlatacak kilo alımını sağlayacak güç verecek tohum/mama önerebilir mısınız acabaa elimde aspur nijer yukaf var gereken bir şey olursa alırımm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba kuşunuz kaç gr? kilo kaybı ne zamandır var ?önce sebebini bulmak lazım 👍

handanehirr

Aktif Üye
Tarttırmıyor kendini asla buraya daha önce fotosunu atmıştım baya hareketli hastalık halsizlik falan yok yorum yapan arkadaşlar eğer bir sorun yoksa aşırı bir zayıflıpı yok demişti ben iyi beslensin falan diye yardım talebinde bulunmuştum önerilecek bir şey var mı diye

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yemliğini çıkarın ve Hassas tartıyı kafesin içine koyup üzerine yem koyun yemek için anlıkta olsa çıkacaktır.

Dahada kesin olsun isterseniz hassas kartının üstüne evde kullandığınız süzegeci kapatıp kuşu içine bırakın. Mecbur yargının üzerinde kalacaktır.

Kilo kaybı kadar fazla kiloda zararlıdır.

Sati

Tutkulu
Merhaba,
Ölçüm yaptırmıyor demişsiniz, Elinizde tartı var düşüncesindeyim.
Aynı durumu yaşadığım kuşlar için taşıma çantam var tartıda dara sını aldıktan sonra kuşu içine koyup rahatlıkla tartıyorum, tavsiye ederim.
İyi günler.

Üst Alt