• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuş Banyo Spreyi

Rob_Roy

Aktif Üye
Araştırmacı Üye
Genelde bu tür ticari ürünlere, içeriğinde zararlı kimyasallar olabileceği endişesiyle pek iyi bakılmadığını biliyorum.
Aşağıda açıklaması ve içeriği görülen banyo spreyinden kullanan oldu mu acaba?
Ben sadece ılık temiz su ile haftada 2-3 gün banyo yaptırıyorum. canı isterse de arada kendisi çelik su kabının içerisine girip buradan aldığı suyla kafasını ve boynunu yıkıyor.
Böyle durumlarda yıkanma işi bitince içme suyunu tazeliyoruz. Kafesine ayrı bir kap içinde banyo suyu koyuyorum ama onun da yüzüne bakmıyor pek, bekletmiyorum bakteri vb.üremesin diye alıyorum kafesten.

Ekli dosyayı görüntüle 97641

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Genelde bu tür ticari ürünlere, içeriğinde zararlı kimyasallar olabileceği endişesiyle pek iyi bakılmadığını biliyorum.
Aşağıda açıklaması ve içeriği görülen banyo spreyinden kullanan oldu mu acaba?
Ben sadece ılık temiz su ile haftada 2-3 gün banyo yaptırıyorum. canı isterse de arada kendisi çelik su kabının içerisine girip buradan aldığı suyla kafasını ve boynunu yıkıyor.
Böyle durumlarda yıkanma işi bitince içme suyunu tazeliyoruz. Kafesine ayrı bir kap içinde banyo suyu koyuyorum ama onun da yüzüne bakmıyor pek, bekletmiyorum bakteri vb.üremesin diye alıyorum kafesten.

Ekli dosyayı görüntüle 97641
Merhaba Kuşlara Banyo İçin İlik Su yeterlidir. Sprey Vs Ben Bunları Önermiyorum Ve Hiç Kullanmadım.

Son düzenleme: