Başlık iyi olmuş. Benimde hastalık dışındasormak istediğim sorular vardı.Bu başlıktan devam edilebilir sanırım.
Öncelikle bütün yorumlarınızıokudum ve bilgi içerenleri hemen not aldım,teşekkürler.
Elma sirkesinin yararlı bakterileri öldürdüğünü okuduktan sonra bende vermeyi bıraktım sadece kafes temizliğinde kullanıyorum ama onda da etkili değilmiş anladığım kadarıyla.Onun yerine karbonat daha işlevselmiş sanırım ama ben kullanmadım henüz.
Sirkeyle alakalı olarak aklıma takılan bir şey var. Yararlı bakterileri öldürüyor ama biz her hafta probiyotik veriyoruz zaten.Ölen bakterilerin yerine yenisi gelmez mi probiyotikle?
Birde gaga taşında kartonpiyer alçısının kullanılması sağlıklı mı? Kuşlar kemirsede tükettikleri zamanda oluyor.
Elektrolit konusunda kararsızdım ben ama kullanmamak daha iyi galiba.
Ben kaya tuzunu ilk defa duydum.Himalaya tuzunun yararlı olduğunu okuduğum için onu almıştım ama onu da muhabbetler için 6 ayda bir kullanmak gerekiyormuş Şehmus beyin yorumundan anladığım.
Gördüğüm bazı kafeslerde direkt öylece koymuşlardı ama ben parçalayıp ufalayıp koyayım diye bekletiyordum.O yüzden bu konuyu görmem iyi oldu.Yoksa yarardan çok zarar olacaktı galiba yavrulara.
Vitaminlerle alakalı da sorularım var ama onları da başka mesaja yazayım.