• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş Alışamadı

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Merhabalar 1 hafta önce petshoptan kuş aldım kuşum kendini sevdiriyor elimizden yem yiyor ama bir türlü elimize gelmiyor ? Sizce neler yapmalıyım bana güvenmesi için ?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Merhaba, yavru olduğu için bu dönemde yaptıklarınız ileride rolünü belli eder. Hayırlı olsun. Aşağıdaki konuları okumanız size yardımcı olacaktır. Kafanızın karıştığı yerlerde aklınıza takılan soruları tekrar sorabilirsiniz.

Muhabbet Kuşlarının Davranışları ve Hareketlerinin Anlamı
Muhabbet Kuşu Isırma Alışkanlığı Nasıl Önlenir
Muhabbet Kuşu Nasıl Eğitilir ?
Muhabbet Kuşu Isırması
Muhabbet Kuşlarında Isırma
Yavru Muhabbet Kuşu Ele Alıştırma

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Merhaba, yavru olduğu için bu dönemde yaptıklarınız ileride rolünü belli eder. Hayırlı olsun. Aşağıdaki konuları okumanız size yardımcı olacaktır. Kafanızın karıştığı yerlerde aklınıza takılan soruları tekrar sorabilirsiniz.

Muhabbet Kuşlarının Davranışları ve Hareketlerinin Anlamı
Muhabbet Kuşu Isırma Alışkanlığı Nasıl Önlenir
Muhabbet Kuşu Nasıl Eğitilir ?
Muhabbet Kuşu Isırması
Muhabbet Kuşlarında Isırma
Yavru Muhabbet Kuşu Ele Alıştırma
Teşekkür ederim bilgiler için ben aldığımdan beri oturma odasında tv felan var şimdi ordan aldım sessiz odaya götürdüm arada bir yanına gidiyorum her hangi bir sıkıntı olur mu ?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Evin hangi odasında besleyecek iseniz orada kalabilir. Televizyon aslında çok yüksek sesli olmadıkça dikkatini bozup rahatsız etmediği sürece sorun değil. Ortama alıştıktan sonra zamanla ilgisi artacaktır. Bu evrede sürekli ele alıştırma eğitimi yapmanız faydalı olacaktır.

Timnes

Yeni Üye
Evin hangi odasında besleyecek iseniz orada kalabilir. Televizyon aslında çok yüksek sesli olmadıkça dikkatini bozup rahatsız etmediği sürece sorun değil. Ortama alıştıktan sonra zamanla ilgisi artacaktır. Bu evrede sürekli ele alıştırma eğitimi yapmanız faydalı olacaktır.
Biraz sabır bende 1 kaç aydır besliyorum ama yeme yeni düşmüştü aldığımda elimden inmiyor ben nereye maviş oraya 😂
Ama bu formda öğrendiğim bişi varsa sabır

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Kend isteğiyle gelmiyor elimize ayaklarını ittirerek alıyoruz hafiften ama 2 3 saniye durup atlıyor bunu sürekli mi yapmalıyız

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğitimi kafes içinde yapınız böylece daha cok güveni olur