M mehmetlrx Yeni Üye Katılım 10 Tem 2021 Mesajlar 21 Tepkime puanı 4 Puanları 3 8 Kas 2021 #1 Arkadaşlar gördüğünüz dişi kuşum yaşlı , artık yanına arkadaş olarakta 2 tane dişi erkek yavru kuş Alıcam aynı kafese koysam birbirlerine saldırırlar mi yada kavga çok olurmu
Arkadaşlar gördüğünüz dişi kuşum yaşlı , artık yanına arkadaş olarakta 2 tane dişi erkek yavru kuş Alıcam aynı kafese koysam birbirlerine saldırırlar mi yada kavga çok olurmu
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,684 Tepkime puanı 5,000 Puanları 113 8 Kas 2021 #2 Kafesin boyuna kuşun evcilligine göre değişir. Ayrı kafese koymanızı oneririm
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,508 Puanları 1,999 Yaş 42 8 Kas 2021 #3 Bence bir kafes daha alın eğer iki tane alacaksanız ..bu arada neden iki tane daha alıyorsunuz? Şimdiye kadar neden dişiye arkadaş almadınız?
Bence bir kafes daha alın eğer iki tane alacaksanız ..bu arada neden iki tane daha alıyorsunuz? Şimdiye kadar neden dişiye arkadaş almadınız?
M mehmetlrx Yeni Üye Katılım 10 Tem 2021 Mesajlar 21 Tepkime puanı 4 Puanları 3 12 Kas 2021 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Bence bir kafes daha alın eğer iki tane alacaksanız ..bu arada neden iki tane daha alıyorsunuz? Şimdiye kadar neden dişiye arkadaş almadınız? Genişletmek için tıkla ... Kuş büyük bulamayız diye almadik reis sen gondersen bir tane erkek Jumbo ne güzel olurdu
Şehmus BAKIR' Alıntı: Bence bir kafes daha alın eğer iki tane alacaksanız ..bu arada neden iki tane daha alıyorsunuz? Şimdiye kadar neden dişiye arkadaş almadınız? Genişletmek için tıkla ... Kuş büyük bulamayız diye almadik reis sen gondersen bir tane erkek Jumbo ne güzel olurdu
M mehmetlrx Yeni Üye Katılım 10 Tem 2021 Mesajlar 21 Tepkime puanı 4 Puanları 3 12 Kas 2021 #5 Taha' Alıntı: Kuşunuz kaç yaşında birde yoğun tuyde b vitamini ve yulaf verin Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum yulaf verildiğini yaşı 8-10 arası
Taha' Alıntı: Kuşunuz kaç yaşında birde yoğun tuyde b vitamini ve yulaf verin Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum yulaf verildiğini yaşı 8-10 arası
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 669 Tepkime puanı -43 Puanları 0 12 Kas 2021 #6 mehmetlrx' Alıntı: İlk defa duydum yulaf verildiğini yaşı 8-10 arası Genişletmek için tıkla ... Bizim yediğimiz yulaf değil, kanatlılar için üretilmiş yulaflar var ondan bahsediyoruz
mehmetlrx' Alıntı: İlk defa duydum yulaf verildiğini yaşı 8-10 arası Genişletmek için tıkla ... Bizim yediğimiz yulaf değil, kanatlılar için üretilmiş yulaflar var ondan bahsediyoruz