• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kurumadan şüpheleniyorum

nevzat

Yeni Üye
sultan papağanımda kurumadan şüpheleniyorum kuşum daha 2 aylık fakat çok halsiz sürekli uyuklayan bir kuş dışkısı da asla düzenli değil ve göğüs kemiği bıçak gibi ele geliyor ne yapmam gerekiyor?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
sultan papağanımda kurumadan şüpheleniyorum kuşum daha 2 aylık fakat çok halsiz sürekli uyuklayan bir kuş dışkısı da asla düzenli değil ve göğüs kemiği bıçak gibi ele geliyor ne yapmam gerekiyor?
Merhaba
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
Streamable.com üzerinden kısa bir video da paylaşın lütfen
Dışkılarda sümüksü bir sünme varmı, mümkünse peçete ile ezin ve bakın fotoğraf paylaşın
Kaç gr?

nevzat

Yeni Üye
Merhaba
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
Streamable.com üzerinden kısa bir video da paylaşın lütfen
Dışkılarda sümüksü bir sünme varmı, mümkünse peçete ile ezin ve bakın fotoğraf paylaşın
Kaç gr?
merhaba dışkıda sümüksü bir sünme vardı ancak şuan o geçti daha garip kuru ve uzun bir dışkı yapıyor ve kuş güncel olarak 76 gram

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
merhaba dışkıda sümüksü bir sünme vardı ancak şuan o geçti daha garip kuru ve uzun bir dışkı yapıyor ve kuş güncel olarak 76 gram

Tekrar merhaba...
Kuşunuzda iç parazit var, kilo kaybı ve sünme dışkı anormalliği bu yüzden

Öncelikle Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler

Zeolit tozu kullanmalısınız, iç parazit ilerliyor, dökmesi gerekli
En az 10 gün günde 1 defa mercimek tanesi kadar Sebzesine serpin ve yedirin
Kursak, sindirim ve bağırsak bakterisi i iç paraziti söküp atar, iştah artırır herhangi bir yan etkisi yoktur
Entrobac verin 3 gün üst üste, kapalı şişe su kullanın ve günlük değiştirin lütfen
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Kuşlar için başka yerde bulunmuyor😊
Geçmiş olsun

nevzat

Yeni Üye
Tekrar merhaba...
Kuşunuzda iç parazit var, kilo kaybı ve sünme dışkı anormalliği bu yüzden

Öncelikle Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler

Zeolit tozu kullanmalısınız, iç parazit ilerliyor, dökmesi gerekli
En az 10 gün günde 1 defa mercimek tanesi kadar Sebzesine serpin ve yedirin
Kursak, sindirim ve bağırsak bakterisi i iç paraziti söküp atar, iştah artırır herhangi bir yan etkisi yoktur
Entrobac verin 3 gün üst üste, kapalı şişe su kullanın ve günlük değiştirin lütfen
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Kuşlar için başka yerde bulunmuyor😊
Geçmiş olsun
yardımcı olduğunuz için teşekkürler ancak kuşumuz aspur tohumu ve yumurta dışında hiçbir şey tüketmiyor nasıl yapacağız?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
yardımcı olduğunuz için teşekkürler ancak kuşumuz aspur tohumu ve yumurta dışında hiçbir şey tüketmiyor nasıl yapacağız?
Rica ederim 😊
Mamaist.com sultan papağanı için özel yem karışımı var, benim oğlumda darı harici yemiyordu şuan severek yiyor😊
Zeolit tozunu çok az yumurta üzerine serpebilirsiniz
Aspur üzerine de olur sıkıntı olmaz, tek taraflı beslenme kilo aldırmaz, ayrıca diğer tohumlar ve takviyelere ihtiyacı var🤲, Zeolit tozunu %100 tavsiye ederim

nevzat

Yeni Üye
Rica ederim 😊
Mamaist.com sultan papağanı için özel yem karışımı var, benim oğlumda darı harici yemiyordu şuan severek yiyor😊
Zeolit tozunu çok az yumurta üzerine serpebilirsiniz
Aspur üzerine de olur sıkıntı olmaz, tek taraflı beslenme kilo aldırmaz, ayrıca diğer tohumlar ve takviyelere ihtiyacı var🤲, Zeolit tozunu %100 tavsiye ederim
çok teşekkürler tekrar birde Şehmus hocamızın whatsapp iletişim hattını öğrenebilir miyim?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam konu başlığında kurumadan şüphe demişsiniz ben bunu bilirim eğer kilo kaybı varsa megabacter(iç kuruma) ilerliyor bunun önüne geçip durdurmak için bizim hasarsız ilaçsız doğal tedavimiz olan zeolitli besleme öneririm.
Bu size 500-700 arası bir tutara mal olur ama şunu belirtiyim ilaç vererek iç organ tahrişine sebebiyet vermiyceksiniz bende bazı uzmanlar gibi direkt ilaç yazıp verin derim ama hiçbir fayda sağlamaz önce kurumayı durdurmak lazım sonra buna sebep olan hastalığı ortaya çıkar yada iyileşir. Benim ilk amacım ölümünü durdurmaktır. Ondan sonra takviye programıyla veya ilaç gerekirse beşeri değilde hayvan sağlığı için kullanılan ilaç önerisinde bulunuruz ama bu süreçte parazitlerle mücadele ermeye devam edeceğiz zeolitli beslemeyi kesmiycez iyileşene ve gereken kiloyu alana kadarBunları konunuza da kopyalıycam insanlar faydalansın bilgi alsınlar diye

Arkadaşlar konu sahibi wp den ulaştı ve orada ne yazdıysam konuda paylaşmak istedim. Forumda her konuya yazamıyorsam öncelikle affola ama inanın bana ulaşanlar bilir hiç kimsenin mesajını acil durumunu elimden geldiğince boş çevirmedim Rabbim sağlık verdiği sürece cevaplayarak yardımcı olmaya çalışacağım🙏 Ayrıca forumda gerçekten çok değerli ve tecrübe sahibi abilerim, ablalarım arkadaşlarım ve kardeşlerim var hepsinin benim gibi tek amacı var konuyu açanı kimse tanımıyor bilmiyor sadece yardıma ihtiyacı olduğunu ve hasta olan bir canı olduğu için yardımcı oluyoruz emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum☺

Üst Alt