• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuruma ve İshal

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
37 gramdı fakat şimdi annem tekrar baktı 39 gram olmuş. kursaktan besleme konusunu biz yapamayız zaten kendimize güvenemiyoruz ama günlük olarak veteriner hekime götürmeyi planlıyorum ve takviyeleride alamadım araya pazar girdiği için ama bugün akşamüzeri şehmus beyin söylediği ve benim görsellerini paylaştığım bütün ürünleri tedarik edeceğim petshoplardan veya veterinerlerden
Takviyeler petshoplarda ve veterinerler de satılmıyor daha çok İnternet ortamında var. Büyük petshoplarda bir ihtimal olabilir. Gramaj olarak normal yem yemiyor mu kuşunuz eğer ki kendisi yeterli beslenme yapıyorsa kursaktan beslemeye gerek olmadığını düşünüyorum. O şişlik olan bölgeye gelirsek ya yağlanma yada kist gibi bir şey olabilir. O kısım sert mı yumuşak mı. Tecrübeli arkadaşlarin da yorumlarını bekleyiniz.

gaziaydogann

Yeni Üye
Takviyeler petshoplarda ve veterinerler de satılmıyor daha çok İnternet ortamında var. Büyük petshoplarda bir ihtimal olabilir. Gramaj olarak normal yem yemiyor mu kuşunuz eğer ki kendisi yeterli beslenme yapıyorsa kursaktan beslemeye gerek olmadığını düşünüyorum. O şişlik olan bölgeye gelirsek ya yağlanma yada kist gibi bir şey olabilir. O kısım sert mı yumuşak mı. Tecrübeli arkadaşlarin da yorumlarını bekleyiniz.
müthiş bir dal darı tüketimi var kuşun. bununla birlikte zaman zaman yeminden de yiyor. şehmus beyden onay verdiğine dair mesaj alamadığım için henüz siparişlerini veremiyorum etiketleyince bildirim gittiğini düşünüyordum ama gitmiyor sanırım o baktığında ancak cevap verecek gibi duruyor. attığım görsellerdeki ürünler hakkında bilginiz var mı şehmus beyin yazdıklarıyla eşleşiyorlar mı? eğer eşleşiyorsa bir an önce siparişini vermek istiyorum küçücük can kötü gördükçe içimiz gidiyor. o şişlik olan kısım ise sert diyemem ama yumuşacık bişeyde diyemem açıkçası normal bir yumru gibi.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
müthiş bir dal darı tüketimi var kuşun. bununla birlikte zaman zaman yeminden de yiyor. şehmus beyden onay verdiğine dair mesaj alamadığım için henüz siparişlerini veremiyorum etiketleyince bildirim gittiğini düşünüyordum ama gitmiyor sanırım o baktığında ancak cevap verecek gibi duruyor. attığım görsellerdeki ürünler hakkında bilginiz var mı şehmus beyin yazdıklarıyla eşleşiyorlar mı? eğer eşleşiyorsa bir an önce siparişini vermek istiyorum küçücük can kötü gördükçe içimiz gidiyor. o şişlik olan kısım ise sert diyemem ama yumuşacık bişeyde diyemem açıkçası normal bir yumru gibi.
Ürünler doğrudur sadece mamaistteki besleme maması daha zengin içerikli ama attığınız mama da olabilir 👍🏻 siz siparişinizi verebilirsiniz. Şehmus hocam gördüğünde konunuzu yorumlayacaktır. 🖐🏻😊

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ürünler doğru trendyol güvenli değil petshoplarda da bulamazsınız

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ürünleri sipariş ettiniz mi. Çünkü probiyotik bağırsak florasını düzene sokmasını sağlar 🙏🏻 entrobac kullanmaya başlayın ilk etapta üç gün üst üste suyu tazeleyerek kuşunuza verin sonra haftada bir e indirirsiniz. Daha sonra dördüncü gün güncel dışkı fotosu paylaşın.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Probiyotik kullanın öyle yorum yapalım hastalık varsa dışkı değişkenlik gösterebilir

Üst Alt