Başınız sağ olsun oğlunuz küçük mü? Giden hayvanlara çok üzülüyorlar, bence etkilenmemesi ve sizin acınızı az da olsa azaltması için bir kuş daha alabilirsiniz, oğlunuz sorduğunda ise Cino melek oldu, sana da yeni bir arkadaş gönderdi diyebilirsinizBaşınız sağolsun
Başınız sağolsun siz elinizden geleni yapmışsınız. Kıskançlık gibi şeyleri düşünmeyinOğlum 6 aylık.bazı arkadaşlar da çocuğu kıskandığı için strese girmiştir dedi.eşime çok düşkündü gün boyu üstünde inmezdi göğsünde uyurdu hep.aynı ilgiyi bulamayınca ilk 1 ay garipleşmişti ama sonra uyum sağlamıştı.başka bir kuş düşünemiyorum evin içinde ilk ve son oldu büyük ihtimalle
Aydın bey çok teşekkür ederim size de.son zamanlarda konuşmayı ve uçmayı kesmişti ama odasındaki varlığı bile yetiyormuş ara ara gidip bakardım bir şey oldu mu diye sa ah ilk iş ona bakardım salıncağında oturması bile yetiyormuş.odası evimiz bomboş şu an fotolarına bakıp kahroluyorum.sesi hala kulaklarımda.en azından elimde severken can verdi en büyük tesellim o oldu
Başın sağolsun kardeşim.az önce kaybettim Cinomu.cevap verip yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Kuşlarınıza iyi bakın bol bol sevin.çok dilliydi en son Atatürk demeyi öğretmiştim.Atatürk işte diyordu.Cuma saatini beklemiş yavrum.yapamadıklarım bakamadığım için o kadar üzgünüm ki.oğlumla beraber büyüteceğim diyordum her fotoda Cino da var.çok zormuş Allahım yardım et