• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuruma(Megabakteri)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun 😔🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Başınız sağolsun 😔
Başınız sağ olsun 😢 oğlunuz küçük mü? Giden hayvanlara çok üzülüyorlar, bence etkilenmemesi ve sizin acınızı az da olsa azaltması için bir kuş daha alabilirsiniz, oğlunuz sorduğunda ise Cino melek oldu, sana da yeni bir arkadaş gönderdi diyebilirsiniz 🙏

Aydin E.

Aktif Üye
Bu durumun ne demek olduğunu bilenlerden biri olarak sabır diliyorum. Bu canlar için çok fazla veteriner alternatifi yok ne yazık ki. Doğru kişiyi bulana kadar da bazen iş işten geçebiliyor. Elinizden geleni yaptığınıza eminim. Bende yaptım ama bir yere kadar yetebildim işte.

Cino06

Yeni Üye
Oğlum 6 aylık.bazı arkadaşlar da çocuğu kıskandığı için strese girmiştir dedi.eşime çok düşkündü gün boyu üstünde inmezdi göğsünde uyurdu hep.aynı ilgiyi bulamayınca ilk 1 ay garipleşmişti ama sonra uyum sağlamıştı.başka bir kuş düşünemiyorum evin içinde ilk ve son oldu büyük ihtimalle 😔
Aydın bey çok teşekkür ederim size de.son zamanlarda konuşmayı ve uçmayı kesmişti ama odasındaki varlığı bile yetiyormuş ara ara gidip bakardım bir şey oldu mu diye sa ah ilk iş ona bakardım salıncağında oturması bile yetiyormuş.odası evimiz bomboş şu an fotolarına bakıp kahroluyorum.sesi hala kulaklarımda.en azından elimde severken can verdi en büyük tesellim o oldu

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Oğlum 6 aylık.bazı arkadaşlar da çocuğu kıskandığı için strese girmiştir dedi.eşime çok düşkündü gün boyu üstünde inmezdi göğsünde uyurdu hep.aynı ilgiyi bulamayınca ilk 1 ay garipleşmişti ama sonra uyum sağlamıştı.başka bir kuş düşünemiyorum evin içinde ilk ve son oldu büyük ihtimalle 😔
Aydın bey çok teşekkür ederim size de.son zamanlarda konuşmayı ve uçmayı kesmişti ama odasındaki varlığı bile yetiyormuş ara ara gidip bakardım bir şey oldu mu diye sa ah ilk iş ona bakardım salıncağında oturması bile yetiyormuş.odası evimiz bomboş şu an fotolarına bakıp kahroluyorum.sesi hala kulaklarımda.en azından elimde severken can verdi en büyük tesellim o oldu
Başınız sağolsun 😔 siz elinizden geleni yapmışsınız. Kıskançlık gibi şeyleri düşünmeyin 🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Canınız başınız sağolsun 😔 Bence de yeni bir can sahiplenin çünkü bu sizin suçunuz değildi elinizden geleni yaptınız

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
az önce kaybettim Cinomu.cevap verip yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Kuşlarınıza iyi bakın bol bol sevin.çok dilliydi en son Atatürk demeyi öğretmiştim.Atatürk işte diyordu.Cuma saatini beklemiş yavrum.yapamadıklarım bakamadığım için o kadar üzgünüm ki.oğlumla beraber büyüteceğim diyordum her fotoda Cino da var.çok zormuş Allahım yardım et😔
Başın sağolsun kardeşim.

Üst Alt