• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuruma hastalığı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam ekran ışığını açınca daha net belli oluyor
Ben ekran ışığını açınca da net birşey göremiyorum.çekimde hata var ve ayrıca kanat ve ayaklar açık sırtüstü yatık röntgen çekilmesi lâzım bu röntgen sonucuna göre yapılan yorum karaciğeri parçalanmış olur☺ Teçhizatta sorun var bence 👍

Nurcancan

Yeni Üye
Merhaba Rontgen Ters Mı Çekilmiş Ekrandan? Daha Net Goruntusu Yok mu Elinizde ? @Şehmus BAKIR Hocamızda Bir Baksin Musait Olduğunda.
Merhaba ben tekrar röntgen çektirdim, karaciğeri temiz dedi bu gittiğim yer, bağırsakları aşağıya sarkmış cinsel isteklerinden dolayı,napayım ben anlamadım hiç bişey

Ekli dosyalar

Nurcancan

Yeni Üye
Ben ekran ışığını açınca da net birşey göremiyorum.çekimde hata var ve ayrıca kanat ve ayaklar açık sırtüstü yatık röntgen çekilmesi lâzım bu röntgen sonucuna göre yapılan yorum karaciğeri parçalanmış olur☺ Teçhizatta sorun var bence 👍
Bunlar en yenisi

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yabancı cisim varsa çıkartılır normalde ne iğnesi yaptı acaba ayrıca valla bağırsak sarkmasını ilk defa duydum, testisle ilgili bir şey dedi mi

Nurcancan

Yeni Üye
Yabancı cisim varsa çıkartılır normalde ne iğnesi yaptı acaba ayrıca valla bağırsak sarkmasını ilk defa duydum, testisle ilgili bir şey dedi mi
Çıkartamayız dedi evet testis büyümesinden dolayı bağırsak sarkmış, iğnenin adını bilmiyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Karaciğerde az da olsa yağlanma var ama riskli değil yemek borusunda şişkinlik var ve onun ne olduğunu bilemeyiz ama bu onun için çok engel yani iyi bir hekimin görüp alması mümkündür 👍Yani sonuç olarak karaciğeri parçalanmamış olmasına sevindik☺ Bağırsaklar aşağı sarkma değilde taşlık boş sindirim olmuyor kum yiyor mu?

Nurcancan

Yeni Üye
Karaciğerde az da olsa yağlanma var ama riskli değil yemek borusunda şişkinlik var ve onun ne olduğunu bilemeyiz ama bu onun için çok engel yani iyi bir hekimin görüp alması mümkündür 👍Yani sonuç olarak karaciğeri parçalanmamış olmasına sevindik☺ Bağırsaklar aşağı sarkma değilde taşlık boş sindirim olmuyor kum yiyor mu?
Yabancı cisim dedi ama bilmiyorum o şişlik nedir, öden de olabilir dedi, yemeği ben yediriyorum inip yemiyor, ben ağzına dayayınca yiyor taşını suyunu falan

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yabancı cisim dedi ama bilmiyorum o şişlik nedir, öden de olabilir dedi, yemeği ben yediriyorum inip yemiyor, ben ağzına dayayınca yiyor taşını suyunu falan
Yulaf, aspur, kızıl darı verin önüne yesin zeolit tozu varsa serpin mercimek tanesi kadar yiyeceği yemine iyi gelir 🙏