• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuruma hastalığı

Nurcancan

Yeni Üye
Çok acil lütfen kuruma hastalığı olmuş, karaciğeri parçalanmış, kursağında ödem var, çok zayıfladı, kusuyor, dışkısında mantar var dediler, röntgende karaciğeri görünmüyor bile dediler ben ne yapayım çok umutsuz konuştu veteriner.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok acil lütfen kuruma hastalığı olmuş, karaciğeri parçalanmış, kursağında ödem var, çok zayıfladı, kusuyor, dışkısında mantar var dediler, röntgende karaciğeri görünmüyor bile dediler ben ne yapayım çok umutsuz konuştu veteriner.
Kuşunuzun dışkı resmini paylaşabilir misiniz? Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Nurcancan

Yeni Üye
Karaciğer parçalanan kuş böyle hareketli olmaz, yem yiyor gibi gözüküyor, dışkıları da formda. Gittiğiniz uzman kanatlı uzmanı mıydı emin misiniz?
Bazen böyle hareketli bazen hep uyuyor hiç kıpırdamıyor, yem yiyor ama kusuyor sonra, uzman değil heralde varmı öneriniz istanbuldayım anadolu yakasında, önerdiğiniz yere gidebilirim. Röntgenini çekti yarın elime ulaşır buraya atarım mutlaka onuda. Kursakta ödem var dedi ondan kusuyor dedi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bazen böyle hareketli bazen hep uyuyor hiç kıpırdamıyor, yem yiyor ama kusuyor sonra, uzman değil heralde varmı öneriniz istanbuldayım anadolu yakasında, önerdiğiniz yere gidebilirim. Röntgenini çekti yarın elime ulaşır buraya atarım mutlaka onuda. Kursakta ödem var dedi ondan kusuyor dedi
Şehmus hocamız veteriner önerir size @Şehmus BAKIR

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Karaciğer Büyümüştür ve Organlarının Önünü Kapatmıştır Rontgende. Parçalanmayi Hiç Duymadım. Zaten Öyle Bir şey Olsa Yaşamaz ki Allah Korusun. Röntgen Sonucunu Ekleyin siz Şehmus Hocamiz da Baksın. 😇🌸
Parçalanmış bir karaciğer çalışmaz, canlı ölür ablacım 😔, çok saçma tıp literatürüne aykırı olamaz imkanı yok😔

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Karaciğer Büyümüştür ve Organlarının Önünü Kapatmıştır Rontgende. Parçalanmayi Hiç Duymadım. Zaten Öyle Bir şey Olsa Yaşamaz ki Allah Korusun. Röntgen Sonucunu Ekleyin siz Şehmus Hocamiz da Baksın. 😇🌸
Ayrıca ablacım, siroz olur buda sonucu belli eder, malesef çok hızlı şekilde canlı ölür😔🤲