• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuruma hastalığı öldürür mü

little

Aktif Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm.

Maalesef kuşumuzu kaybettik biraz önce. Elimizde öldü. Allah'a şükür son bir iki gününde de görebildik kuşu.

Şuan saat gece 5 civarı, bir tane bile nöbetçi veteriner bulamadım kanatlılara bakan. 10 tane yer aradım. Canı veren de Allah alan da Allah, o yüzden yapacak bir şey yok.

Şehmus abiye ve Zehra Berik'e yardım ettiği için teşekkür ediyorum.

Profildeki kuşu sahiplendirmek istiyorum. Eşyalarıyla beraber ücretsiz vereceğim. İstanbul / Tuzla'dayım. İyi bakabilecek, daha önceden kuş beslemiş biri biliyorsanız lütfen ulaştırın.
Benim kuşumda da kuruma hastalığı var. Dişi. 3 gündür halsiz, a21 mama kursaktan beslemeyi kabul etmiyor, yemiyor ,ak darı yem de yemiyor, kabarık duruyor sürekli. 38 gramdan 36 grama düştü.

Daha önce Veterinere götürdüm. Kontrol için, ayrı paralar vs. istedi. Param yok. Ki kaç gündür böyle olduğu için baya endişeliyim.
soracak kimsem de yok.
forumlara yazayım bari derken bu yazınızı gördüm. Belki iyileşir diye ümitlenirken altta yazanı görünce çok üzüldüm...

başınız sağolsun. Şu anda o kadar kötü oldum ki... ne diyebilirim hiç bir fikrim yok.
Allah'tan geliyor biliyorum ama çok çok üzgünüm.

tekrardan başınız sağolsun.

getherenowhere

Müdavim
Benim kuşumda da kuruma hastalığı var. Dişi. 3 gündür halsiz, a21 mama kursaktan beslemeyi kabul etmiyor, yemiyor ,ak darı yem de yemiyor, kabarık duruyor sürekli. 38 gramdan 36 grama düştü.

Daha önce Veterinere götürdüm. Kontrol için, ayrı paralar vs. istedi. Param yok. Ki kaç gündür böyle olduğu için baya endişeliyim.
soracak kimsem de yok.
forumlara yazayım bari derken bu yazınızı gördüm. Belki iyileşir diye ümitlenirken altta yazanı görünce çok üzüldüm...

başınız sağolsun. Şu anda o kadar kötü oldum ki... ne diyebilirim hiç bir fikrim yok.

adınıza çok üzüldüm umarım en kısa sürede kuşunuz iyileşir

getherenowhere

Müdavim
başınız sağ olsun konuyu ara sıra görüyordum ama kuşunuzun vefat ettiğini görmek üzdü. keşke diğer kuşu sahiplendirmeseniz ve siz ilgilenseniz çünkü gittiği yerde ne olacağını bilmiyorsunuz, sizin yanınızda en azından güvende olur. veteriner aramışsınız gece beşte. bence oldukça güzel bir hareket ve kuşunuz eğer vefat edecek bile olsa en azından sevildiğini bilerek güvende vefat etmiş olur. veya ilaç alarak iyileşebilir. yine de karar sizin

little

Aktif Üye
buraya konu açın yardımcı olacak çok kişi var. dışkı resmi ve kuşun tünekte videosuyla konu açın ben bilgili kişileri etiketlerim o konuya, forumda yenisiniz bilmiyor olmanız çok normal
Açtım teşekkür ederim. Lütfen sizde etiketlerseniz sevinirim gönderiye 🙏

Yahya Furkan

Paylaşımcı
başınız sağ olsun konuyu ara sıra görüyordum ama kuşunuzun vefat ettiğini görmek üzdü. keşke diğer kuşu sahiplendirmeseniz ve siz ilgilenseniz çünkü gittiği yerde ne olacağını bilmiyorsunuz, sizin yanınızda en azından güvende olur. veteriner aramışsınız gece beşte. bence oldukça güzel bir hareket ve kuşunuz eğer vefat edecek bile olsa en azından sevildiğini bilerek güvende vefat etmiş olur. veya ilaç alarak iyileşebilir. yine de karar sizin
Teşekkürler hocam, sahiplendirmekten vazgeçtim :)

Yahya Furkan

Paylaşımcı

soracak kimsem de yok.

Sakın umudu kesmeyin. Umarım iyileşir kuşunuz. Bu forumda bilgili insan çok, yardım alırsınız ancak çabuk harekete geçmeniz gerek.

Başsağlığı için sağolun, Allah razı olsun. İnşAllah sizin kuşunuz da iyi olur ❤

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sakın umudu kesmeyin. Umarım iyileşir kuşunuz. Bu forumda bilgili insan çok, yardım alırsınız ancak çabuk harekete geçmeniz gerek.

Başsağlığı için sağolun, Allah razı olsun. İnşAllah sizin kuşunuz da iyi olur ❤
Kesinlikle katılıyorum tecrübe ve bilgi.. Kafeskuslari.com ailesinde uzman hocalarımız tüm üyelerimize, arkadaşlarımıza, gecenin bir vakti yardım edin diye umutları kapanmak üzere olan can dostlarımızın sahiplerine, ellerinden geleni yapıyor.. 🤗❤🦜

Üst Alt