• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kursakta Hava

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yavruların en küçüğünde ikidir hava oluyor. Öyle çok büyük değil gerçi ama iki kere olması can sıkıyor. Mantar olsa diğerlerinde de olurdu diye düşünüyorum. Benim tahminim 8 yavruya yem yetmediği için sonuncuya annenin hava basıyor oluşu ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.

İlkini masaj yapıp indirmiştim ama bu seferki inmiyor.🥲 Bu havayı anne daha sonra yem verirken alır mı ya da kendi kendine iner mi ? Ne yapmam gerekiyor?

Ekli dosyayı görüntüle 29040

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Önemli bir şey yok hava iner ama 8 yavru bakan kuşa takviye gerekir

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Önemli bir şey yok hava iner ama 8 yavru bakan kuşa takviye gerekir
Teşekkür ederim sevindim önemli bir sıkıntısı olmadığına.
Babayla birlikte güzel bakıyorlar,diğer yedisinin kursakları dolu hep. Eğer baba bakmasaydı elle besleme yapacaktım anneye yardımcı olmak için ama bu son yavru dışında güzel bakıyorlar. İki tanesi 21 günlük oldu, yuvadan erken alacağım onları da.

Mert.

Eski Forumcu

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba. Sultan papağanı yavrum da yaklaşık 4 gündür kursağında hava var. Masaj ile çıkarmaya çalıştım fakat çıkmıyor. Diğer yavrular sağlıklı. Anne babadan ayırdım elle besliyorum. Ama çok şiş olduğu için mamayı az veriyorum.Ekli dosyayı görüntüle 29112 Mikostatin bu sorunu giderirmi? Şişlik kendiliğinden kaybolur mu sizce?
Lütfen başka kişilerin konuları içinde kendi konunuzu açmayalım... Bunun yerine ana sayfaya gidip kendi konunuzu açınız... Forum kurallarına uyalım lütfen...

Üst Alt