• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kursak şişliği

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kızıl darı verin. Meyve sebze vermeyin biraz gözlemleyelim.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Probiyotik vermeye başladınız mı? Yarın tekrar bakalım 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Probiyotik 4 gün önce vermiştim 2 gün önce de gerwit verdim haftada biri geçer çok olur diye vermedim vereyim mi? Birde su içmeye gitmiyor hiç yeme gidiyor da
Siz yarın sabahtan itibaren 3 gün boyunca sadece probiyotik verin. Dışkının probiyotikle düzeleceğini düşünüyorum 👍

Menekşe

Aktif Üye
Siz yarın sabahtan itibaren 3 gün boyunca sadece probiyotik verin. Dışkının probiyotikle düzeleceğini düşünüyorum 👍
Tamamdır kursağı kendisi geçer mi bu şekilde ben önce de ek olarak çok bir şey vermiyordum da versem bile çok çok az veriyordum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuzun kilosunu ölçebilir misiniz hassas mutfak tartısıyla

Menekşe

Aktif Üye
Edinmenizde fayda var. Sosyete pazarlarında falan bulursunuz rahatça. Veya konu komşuya sorabilirsiniz 👍 kuşunuzda kilo problemi olduğundan şüphe ediyorum, yağlanma olabilir
Tamam ben bir tartıya bakayım. Yağlanma ise napmam gerekli çok aktif hareketli bir kuş aslında her gün çıkar uçar oynar bu aralar eskiye göre az hareketli sadece. Mantar değil demi belirtilerinde kusma ağız kokusu yokta

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamam ben bir tartıya bakayım. Yağlanma ise napmam gerekli çok aktif hareketli bir kuş aslında her gün çıkar uçar oynar bu aralar eskiye göre az hareketli sadece. Mantar değil demi belirtilerinde kusma ağız kokusu yokta
Mantara benzemiyor, diyetini düzenlemeniz gerekli. Düzenli egzersiz ve güzel bir diyetle normale dönecektir 😍

Menekşe

Aktif Üye
Mantara benzemiyor, diyetini düzenlemeniz gerekli. Düzenli egzersiz ve güzel bir diyetle normale dönecektir 😍
Çok rahatladım şuan 😊 peki bunları nasıl yapabilirim günlük 2 saat dışarda uçuyor oynuyor, normalde de yem dışı pek bir şey vermiyorum dışarı çıktığında her şeyi yemeye çalışıyor 😅

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok rahatladım şuan 😊 peki bunları nasıl yapabilirim günlük 2 saat dışarda uçuyor oynuyor, normalde de yem dışı pek bir şey vermiyorum dışarı çıktığında her şeyi yemeye çalışıyor 😅
Sadece tohumla beslendiği için muhtemelen bu şekilde, sebze meyveye alıştırmanızı öneririm. Yemindeki aspur ve varsa çekirdeği azaltın hatta en aza indirin

Menekşe

Aktif Üye
Sadece tohumla beslendiği için muhtemelen bu şekilde, sebze meyveye alıştırmanızı öneririm. Yemindeki aspur ve varsa çekirdeği azaltın hatta en aza indirin
Aspur ayrı yem kabında ona çok nadir gidip yiyor çekirdeği de kırmaya çalışıyor ama kiramiyor yine de dikkat edicem çok teşekkür ederim 😊