• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Kursak mantari

neva34

Yeni Üye
Kusum bu sabah çok kötü bir halde(ilk defa tunekten indiğini gördüm ölüyo sanirim(oysa dun aksam çok iyiydi çok yemek yedi dolaşıyordu az hareketliydi su anda mama bile almiyo(

neva34

Yeni Üye
Hiçbir türlü yemiyo veterinere attım durumu yoğun bakıma alınması lazım getirirseniz diyo artık canının yanmasını istemiyorum canı çok tatlıydı kuyruğuna bisey değse kıyameti koparırdi normalde simdi sesi soluğu ickmiyo(

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hiçbir türlü yemiyo veterinere attım durumu yoğun bakıma alınması lazım getirirseniz diyo artık canının yanmasını istemiyorum canı çok tatlıydı kuyruğuna bisey değse kıyameti koparırdi normalde simdi sesi soluğu ickmiyo(
Yoğun bakım da oksijen verilecek lütfen götürün

neva34

Yeni Üye
Valla parası umurumda bile değil ama canını yakacaklar kursak beslemesi yapacaklar ciğerlerinde sorun yok(canının yanmasını istemiyorum

Rob_Roy

Aktif Üye
Araştırmacı Üye
Çözümünüz nedir peki?

Hem veteriner hem de buradaki uzman arkadaşlara göre durum sıkıntılı ve yoğun bakıma alınması lazım,

Veterinere götürmezseniz "sizin ifadenize göre" ölecek,
Veterinere götürürseniz canı yanacak.

seçenekler bunlar sanırım!

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Çocuğu veterine götürürseniz yaşama ihtimali var ama siz böyle yaparak ne yapmaya çalışıyorsunuz ölmesine göz yumuyorsunuz şaka gibi şuan zaten canı yanıyor

neva34

Yeni Üye
Siz kusumu benden dahami çok düşünüyorsunuz bide tepki göstermişsiniz.sabahtan beri ağzıma bir lokma ekmek koymadım.caresiz kaldim.yapilcak bisey olmadığını düşündüğüm için götürmek canını yaktirmak istemedim.benim için ne kadar değerli tahmin bile edemezsiniz goturdum veterinere insallah dediğiniz gibi yasar.ben istemezmiyim yaşasın.tepkj göstermesi çok kolay!!

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Siz kusumu benden dahami çok düşünüyorsunuz bide tepki göstermişsiniz.sabahtan beri ağzıma bir lokma ekmek koymadım.caresiz kaldim.yapilcak bisey olmadığını düşündüğüm için götürmek canını yaktirmak istemedim.benim için ne kadar değerli tahmin bile edemezsiniz goturdum veterinere insallah dediğiniz gibi yasar.ben istemezmiyim yaşasın.tepkj göstermesi çok kolay!!
Önce siz sakin olun ki yanınızdaki minicik kuşunuzda faydanız olsun, hepimiz üzülüyor dua ediyoruz, inşallah biran evvel şifa bulur 🤲🤲
Kırılmayın lütfen, arkadaşlar ve hocalarımız da panik halindeler zaman çok önemli size güveniyoruz ve biliyorum ki en çok siz seviyorsunuz🤲🤲

neva34

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim.sonradan belirtÇok teşekkür ederim. İçim yanıyor ama kurtuldu bir anlamda diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.dun ayağının biri tutmayınca zorla yürümeye çalışması gagasını bile acamiycak hale gelmesi beni yıktı. Onun bizimle çok mutlu şekilde yaşadığını düşünmek tek tesellim.onu çok ozliycem boşluğu hiç dolmayacak o benim can yoldaşımdi.ufacik haliyle evimi doldurdu.icim çok aciyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲o artık cennet kuşu özgürce uçsun dolaşsın🤲🤲

Üst Alt