• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kursak mantarı

metaias

Yeni Üye
Geçmiş Olsun. Ne Demek Rica Ederim. Mutlaka İsimlerini Öğrenin Yazın Bize 😇🥰
Merhaba az once geldik veterinerden.Anlattim durumunu o da diskinin buyuk oldugunu parazit kaynakli olabilecegini soyledi parazit damlasi yapip yapmadigimizi sordu 6 ayda bir yapilmasi gerekiyormus yapmadigimizi soyledik mikostatin diye bir ilac verdi sadece kursak mantari icin, kursak testini sordum elinde olmadigini zaten cok uzun surede sonuc verdigini soyledi.ilaci 5 gun kullanmaliymisiz gecmezse 7 gune kadar kullanabilirmisiz. Parazit damlasini da bu ilacla birlikte agir gelir diye 5 gun sonra getirince yapariz dedi.

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba az once geldik veterinerden.Anlattim durumunu o da diskinin buyuk oldugunu parazit kaynakli olabilecegini soyledi parazit damlasi yapip yapmadigimizi sordu 6 ayda bir yapilmasi gerekiyormus yapmadigimizi soyledik mikostatin diye bir ilac verdi sadece kursak mantari icin, kursak testini sordum elinde olmadigini zaten cok uzun surede sonuc verdigini soyledi.ilaci 5 gun kullanmaliymisiz gecmezse 7 gune kadar kullanabilirmisiz. Parazit damlasini da bu ilacla birlikte agir gelir diye 5 gun sonra getirince yapariz dedi.
Merhaba Geçmiş Olsun. Kursak Mantarı Olduğunu Bilmeden İlaç Kullanılmaz ki. Diski Analizi de Yapılabilirdi. Hemen Sonuç Verirdi sizlere. Hekimler Yapmak İstemiyor. Özellikle Kucuk Şehirlerdeki Hekimler Yapmiyor. Siz Diski Analizi İstediğinizi söyleyin. Ona Göre İlaç Kullanılması Çok Daha İyi Olur. Diski Analizi İçin Zaten çoğunlukla Mikroskopla Bakılıyor. Gerek Görülürse Genel Diski Analizi Yapılıyor. O da Uzun sürmüyor. 1 Haftada Çıkıyor Genelde. Ense Damlası Evet 6 Ayda 1 Yapılmalı aksatmadan Yapın.

Üst Alt