Kuşlara dozajları iyi ayarlanıp verilebilir, çoğu bitkisel karışım hepsi de kuşlarda kullanılabilir bitkiler korkmanıza gerek yokKedi ve kopek icin.oldugunu okuyup arastirinca şok oldum. Kullanabilir miyim yavruma.zarar verir miyim neden herkes farklibtedavi uyguluyor bu kadar mi zor bu yavrucagin teshisini koyup ilac vermek
Evet kullanmayın, bu takviyelerdeki bitkiler çok kapsamlı olarak iyi gelecektirBurcak ve Asli hanim.ikinize de sonsuz teşekkür ederim icime su serptiniz. 3 acidan rontgen cektiler ciğerler cok buyumus kalbe baski yapiyormus kursakta olmasi gereken hic tas yokmus. Peki ben bu surecte evdeki avicare vitamin prob filan kullanmayacagim sanirim degil mi kumu da kullanin dedi ama mantar surubu yazdi etkiler mi.olumsiuz dedim hayir dedi. Sizlerin gorusu nedir acaba
Hayır zaten takviye ve kursak mantarı için sadece kanatlılar için üretilmiş mantar şurubu vermiş. O yüzden bu ürünler yeterli olacaktır. Önemli olan tedaviye olumlu yanıt versin minik dostunuz. Rica ederizBurcak ve Asli hanim.ikinize de sonsuz teşekkür ederim icime su serptiniz. 3 acidan rontgen cektiler ciğerler cok buyumus kalbe baski yapiyormus kursakta olmasi gereken hic tas yokmus. Peki ben bu surecte evdeki avicare vitamin prob filan kullanmayacagim sanirim degil mi kumu da kullanin dedi ama mantar surubu yazdi etkiler mi.olumsiuz dedim hayir dedi. Sizlerin gorusu nedir acaba
Fungostatin surup yazdi 21 gun kullanim gunde 2 kez birer damla. Cok sag olun cevap icinEvet kullanmayın, bu takviyelerdeki bitkiler çok kapsamlı olarak iyi gelecektirMantar varsa antifungal eklemesi iyi olur tabiki
![]()
Mantar için vermiş mutlaka tedaviyi tamamlayın, her zaman sorabilirsinizFungostatin surup yazdi 21 gun kullanim gunde 2 kez birer damla. Cok sag olun cevap icin![]()
Tarik bey Allah razi olsun sağolun, insallah artik bu kez gercekten kustan anlayan birine denk gelmişimdir cunku tamamen burda sizlerin tavsiyesine guvenerek 4 saat yol yaparak gidip döndük.Arkadaşlarıma katılıyorum bazı ürünler hatta çoğu ürün hastalığa ve kuşun durumuna göre dozaj ayarlanıp kullanılabiliyor. Yaşar hocaya gidenler okuduğum kadarıyla memnun ve tavsiye ediliyor forumda da giden arkadaşlarımız memnun. Teşhisi yüksek ihtimalle doğru diye tahmin ediyorum. Şuan tedavisine odaklanın çok fazla hekim değiştirmekte iyi değil şuan imkan dahilinde gidebileceğiniz iyi hekimlerden birine gittiniz. İnşallah bir an önce toplar.
Cok sağ olun bu surecte mutlaka kum da kullanin ihmal etmeyin bir de kalamar kemik dedi ama mantar surubuyla beraber kum.kullanmak kimi.sindirimi hizlandirdigi icin kullanmayin diyor sizlerin gorusu nedir acaba bu akşam yasar hocaya da sordum ilacin etkisini azaltmaz dedi. Biz 10 gun oncesine kadar 3 hf mikostatin de kullanmistik ama tekrarladi gene belirtiler bir uc hf daha bu yeni ilac miniğimi zorlar mi acabaMantar için vermiş mutlaka tedaviyi tamamlayın, her zaman sorabilirsiniz![]()
Şuan yemesinde bir problem var mı iştah durumu nasıl Grit kumu dursun hekim aksi bir şey söylemediyse kullanmaya devam etsin. Yani inşallah düzelecektir iyi düşünün. Sizi de anlıyoruz haklısınız hekim bulmak zor şimdi benim hekimim aynı zamanda arkadaşım kesinlikle kefil olacağım biri Erol hoca ama mesafe uzak bu işin bir de maddi boyutu var. Yani ne desem bilemedim.Tarik bey Allah razi olsun sağolun, insallah artik bu kez gercekten kustan anlayan birine denk gelmişimdir cunku tamamen burda sizlerin tavsiyesine guvenerek 4 saat yol yaparak gidip döndük.
Eğer tedaviye cevap verirse 4.gun sonunda bu ilaclarla canlanmaya baslar belirtilerde hic duzelme olmazsa allah ne omur bictiyse artik dedi. Kum da kullanayim mi bu surecte ve bir sorum daha olacak sizlere bu ic organ hasari neden olmus olabilir?
Ben daha önce mikostatin kullanırken kalamar kemiği ve kuş kumu kullanmadım ilacın etkileşimini zayıflatıyorCok sağ olun bu surecte mutlaka kum da kullanin ihmal etmeyin bir de kalamar kemik dedi ama mantar surubuyla beraber kum.kullanmak kimi.sindirimi hizlandirdigi icin kullanmayin diyor sizlerin gorusu nedir acaba bu akşam yasar hocaya da sordum ilacin etkisini azaltmaz dedi. Biz 10 gun oncesine kadar 3 hf mikostatin de kullanmistik ama tekrarladi gene belirtiler bir uc hf daha bu yeni ilac miniğimi zorlar mi acaba
Kartal Siyendi Veterinere götürmüştüm ben 3 hafta mikostatin ve vitaminleri kullandık ama gerçekten çok zor bi süreçti dişi kuşumda tekrarladığını düşünüyorum yakın zamanda yine götürücem gibi..Merhaba tekrardan 3 hf mikostatin kullandik biraktigimin 9.guni hastalik nuksetti. Ustelik cere de kahveye döndü. Veteriner değiştirmem şart. Gercekten gozum kapali guvenebilecegim.birini bulmak ne zormus. İstanbul maltepedeyiz. Yavrum ucmuyor, yemiyor, otmuyor, kanatlari hep titriyor. Yem yiyince ogurme yapiyor.Ekli dosyayı görüntüle 97507Ekli dosyayı görüntüle 97505Ekli dosyayı görüntüle 97506Ekli dosyayı görüntüle 97507 Perisan vaziyetteyim o da ben de. Lutfen yardima acil ihtiyacım var![]()
Cok gecmis olsun Eskisehir Duru Veteriner kliniginde kus uzmani veteriner hekim uzaktan rontgen sikayet vs tanilara bakip kendisi ilac hazirlayip gonderiyor bilginiz olsunKartal Siyendi Veterinere götürmüştüm ben 3 hafta mikostatin ve vitaminleri kullandık ama gerçekten çok zor bi süreçti dişi kuşumda tekrarladığını düşünüyorum yakın zamanda yine götürücem gibi..