• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı solunum yolu enfeksiyonu

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Şehmuz bey çok teşekkür ederim yardımlarınız için mesaj attım götürmek de istiyorum göz göre göre onu kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim onun iyileşmesi için elimden geleni yapacağım 🥺
Elinizden geleni yapmanız çok güzel bir hareket. Kuşunuz az daha dayansın lütfen.

kuçi

Aktif Üye
durumla ilgili bizide bilgilendirin lutfen😊

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaşlar merhaba Veterinere tekrar gittim muhabbet kuşum tüyünü dökememiş ondan kaynaklı da baskı yaptığı için nefes problemi ortaya çıkmış böyle birşey olabilir mi?
Bana pek mantıklı gelmedi, kanatlı uzmanı mıydı gittiğiniz veteriner

simitt

Yeni Üye
Bana pek mantıklı gelmedi, kanatlı uzmanı mıydı gittiğiniz veteriner
Uzman değildi ancak sırt üstü kuşumu çevirdi kuyruk kısmından bir avuç tüy geldi. Çok tüy dökümüne girmiyor kuşum erkek olan daha çok giriyor hatta baya sık ama dişi bu hasta olan yani o kadar girmiyor o yüzden acaba böyle birşey olabilir mi aspur verdi ve kursağı su dolmuş ilaç verildiğinden ilaç çok vermeyin dedi

Bahar Y.

Müdavim
Hayır sebebi bu değildir, Şehmus hocamın dediği gibi video yolladınız mı veteriner hekimimize

simitt

Yeni Üye
Hayır sebebi bu değildir, Şehmus hocamın dediği gibi video yolladınız mı veteriner hekimimize
Evet evet yolladım onunla irtibattayım ses attı röntgen filmi istedi bugün çeken yer bulamadım yarın onu halledeceğim. Ona da bahsettim bu tüy durumundan bakalım o ne diyecek mesajı gördü ancak eminim ki çok yoğun çalışıyor bana dönmesi bile mucize

jsjsjsjsj

Yeni Üye
Merhaba ornix plus kullandinizmi ilaç hakkında beni bilgilendirirmisiniz acaba

jsjsjsjsj

Yeni Üye
Merhaba öncelikle ailemize hoş geldiniz
Geçmiş olsun kuşunuzun videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 kuşun ciğerleri doluysa o yüzden nefessiz kalıyor ve kendini yere salıyor ilaç verirken damla damla ve yavaş verin yem yemiyor ise beslemek lazım birde kuruma varsa ve sinüzit ikisi bir arada çok zor bir vaka iyi bir kanatlı uzmanı şart hatta müşahede altında düzelme ihtimali yüksek siz video ekleyin bakalım
Merhaba bana yardım edemezsiniz lütfen ornix plus nasıl bir ilaç ağırmidir nasıl kullanmam gerekir

jsjsjsjsj

Yeni Üye
Bildiğim bir ilaç değil ilaca yorum yapamam malesef
Peki ne yapmam gerekiyor benim hiç bilgim yok kuşum 1 haftadır sadece geceleri kusma hareketi yapıyor ama ağzından bişey çıkarmıyor sadece o hareketi yapıyor bı kuş üreticisine sordum o kursak mantarı başlangıcı dedi bu ilacı verdi 7 gün kullan dedi birde 4 in 1 mix kullan dedi ne yapayım ilacı kullanayimmi kararsız kaldım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Peki ne yapmam gerekiyor benim hiç bilgim yok kuşum 1 haftadır sadece geceleri kusma hareketi yapıyor ama ağzından bişey çıkarmıyor sadece o hareketi yapıyor bı kuş üreticisine sordum o kursak mantarı başlangıcı dedi bu ilacı verdi 7 gün kullan dedi birde 4 in 1 mix kullan dedi ne yapayım ilacı kullanayimmi kararsız kaldım
Biz zeoliti öneriyoruz eğer bununla geçmezse ilaç kullanırsınız.

Üst Alt