• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı olabilir mi

Ayaz efe

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik, hafif ishal
Kullanılan İlaç
Zincoderm krem, vitamin takviyesi,veteriner kahverengi bir sıvı ilaç verdi ismini bilmiyorum
Merhabalar kuşum 6.5 ,7 yaşında gaga çevresinde mantar var hafif halsizliği var, yemeğini ve suyunu içiyor, dün veterinere götürdüm götürmeden önce ayağı kanamıştı halsizliğinin sebebinin o olduğunu ve organik asit verip bağışıklığını güçlendirmek gerektiğini söyledi daha fazla ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var ise aydınlatırsa çok sevinirim

Mert G.

Eski Forumcu
Merahabalar agzında koku dıskı resmi görebilir mıyız. Gaga çevresindeki mantar için krem kullanıyormusunuz. Ve tunekte video görelim streamble üzerinde

Son düzenleme:

Ayaz efe

Yeni Üye
Peçete koydum altına net görebilmek adına birazdan atarım, ağzında koku yok

Son düzenleme:

Mert G.

Eski Forumcu
Videoyu streamble. Com yükleyin .

mortsvivants

Eski Forumcu
Önce o kanayan yere rif ampul alıp sürün pansuman yapın. Trosyd mantar kremi alın eczaneden, günde iki kez cereye ve ayaklarına sürün. Tünekleri dezenfekte edin. Takviye kullanıyor musunuz? Yoksa aşağıdakileri öneririm temin edip düzenli kullanın.

Mert G.

Eski Forumcu
Mantar için krem kullanıyormusunuz. Ve kusunuz aç beslenmesi gerekiyor

Ayaz efe

Yeni Üye
Önce o kanayan yere rif ampul alıp sürün pansuman yapın. Trosyd mantar kremi alın eczaneden, günde iki kez cereye ve ayaklarına sürün. Tünekleri dezenfekte edin. Takviye kullanıyor musunuz? Yoksa aşağıdakileri öneririm temin edip düzenli kullanın.

Kanayan yer durdu(2 gün oldu) zincoderm krem sürdükçe yara küçüldü
Vitamin olarak da bunu kullanıyorum

Ekli dosyalar

mortsvivants

Eski Forumcu
Kanayan yer durdu(2 gün oldu) zincoderm krem sürdükçe yara küçüldü
Vitamin olarak da bunu kullanıyorum
Petshop ürünü vitaminler etkili değildir, attığım ürünleri öneririm. Travazol da olur bahsettiğim gibi kullanın. Üşüttüyse kekik çayı yapıp verebilirsiniz iyi gelir. Tekrar kanama olursa rif kullanmanızı öneririm. Ek durumlar için hocalarım görürse dönüş yapacaklardır.