Malesef bir değişim olmadı ilacı ilk kullandığım da etkisini gördüm ama ikincisi de sanki daha farklı oldu neden böyle oldu anlamıyorum. Yem yemesi iyi sebze meyve zaten maşallahı var evde birisi elma mandalina vs yese uçarak gelir yiyene kadar kırk takla atar yemeden de gitmez. Sebze de aynı şekilde sebze görürse poşet sesi duysun uçarak gider o sebzeden yer gelir. Yani bakıyorum hal harekette de birsey yok uçuyo oynuyo konuşuyo koltukta yastık altını çok seviyo o tarafa birisi otursun saldırır kaldırana kadar yani iyi ama bu dışkıları niye böyle ben anlamıyorum en sonunda sanırım kafayı yicem.
Cumartesi pazar ilacı verdim pazartesi probiyotik salı günü de vitamin verdim. Günlük elma yedirdim. Kum tüketiyo kumun içinde yumurta kabuğu koydum kalsiyum ihtiyacı için. Yem yemesi normal. Çarşamba günü dal darı verdim onu da tüketti. Bugün de b vitamini verdim.
Dışkısı ne zaman yumurtlama olayına geçsin böyle büyük yapıyo gece çok nadir tuvaletini yapıyo o yüzden büyük yapıyor bilginiz olsun.