• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Olur 2 gün yarım suluga 4 damla şeklinde.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
2 gün ver 1 gün probiyotik bir gün vitamin verirsin yine. Son durumu nedir

cimennnn

Tutkulu
2 gün ver 1 gün probiyotik bir gün vitamin verirsin yine. Son durumu nedir
Tamam öyle yaparım. Hareketli oyun oynuyo konuşuyo ötüyo ama yem çok fazla yemiyo az yiyo dışkısında bugün hiç yemli yapmadı ama sulu yapmaya devam ediyo onu yumurtlamaya bağlıyorum onun dışında herhangi biseyi yok çok şükür.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İç paraziti sezon boyunca yapabilirsin. İlaç olarak düşünme 2 ayda 3 ayda bir yap.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yani ağızdan uygularsan 1 damla yetr suluktan uygulamalar 2 gün. Garanti olması acisindan

cimennnn

Tutkulu
Yani ağızdan uygularsan 1 damla yetr suluktan uygulamalar 2 gün. Garanti olması acisindan
Ağızdan uygulama da biraz korkuyorum gözüne vs akıtma ihtimalim olabiliyo o yüzden cesaret edemiyorum ama ağızdan vermem daha iyi olursa ağzına damlatirim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Suluguna köy o zamn problem olmaz

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hepinizden isallah. Tedaviden sonuç alamazsan haberimiz olsun

cimennnn

Tutkulu
Merhaba güncel dışkıları bunlar. Yemli dışkı yapması nerdeyse yok denecek kadar azaldı yem yemesi de baya arttı normal yemeye başladı diyebilirim. Sizce durumu nedir? Yumurtlama olayı devam ettiğini de tekrar belirtmek isterim.
Güncel hali şimdi çektim.
Dışkı resimleri gece yaptıkları.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba güncel dışkıları bunlar. Yemli dışkı yapması nerdeyse yok denecek kadar azaldı yem yemesi de baya arttı normal yemeye başladı diyebilirim. Sizce durumu nedir? Yumurtlama olayı devam ettiğini de tekrar belirtmek isterim.
Güncel hali şimdi çektim.
Dışkı resimleri gece yaptıkları.
Parazit hâlâ olduğu düşüncesindeyim.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dışkıda yumurta tarzı şeyler mi var resimden dolayı mı öyle geliyor bilmiyorum. Denildiği şekilde kullandıysanız bir süre daha takip et bakalım

cimennnn

Tutkulu
Dışkıda yumurta tarzı şeyler mi var resimden dolayı mı öyle geliyor bilmiyorum. Denildiği şekilde kullandıysanız bir süre daha takip et bakalım
Herhangi bir şey yok görüntüden öyle gözüküyo olabilir. Zaten iki hafta sonra tekrar uygulucam o süreç de de hafta da bir probiyotik ve bir kez de vitamin vermeye devam edicem.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Herhangi bir şey yok görüntüden öyle gözüküyo olabilir. Zaten iki hafta sonra tekrar uygulucam o süreç de de hafta da bir probiyotik ve bir kez de vitamin vermeye devam edicem.
Bakalım kullandıktan sonra ne olcak :) değişim olarak

cimennnn

Tutkulu
Malesef bir değişim olmadı ilacı ilk kullandığım da etkisini gördüm ama ikincisi de sanki daha farklı oldu neden böyle oldu anlamıyorum. Yem yemesi iyi sebze meyve zaten maşallahı var evde birisi elma mandalina vs yese uçarak gelir yiyene kadar kırk takla atar yemeden de gitmez. Sebze de aynı şekilde sebze görürse poşet sesi duysun uçarak gider o sebzeden yer gelir. Yani bakıyorum hal harekette de birsey yok uçuyo oynuyo konuşuyo koltukta yastık altını çok seviyo o tarafa birisi otursun saldırır kaldırana kadar yani iyi ama bu dışkıları niye böyle ben anlamıyorum en sonunda sanırım kafayı yicem.
Cumartesi pazar ilacı verdim pazartesi probiyotik salı günü de vitamin verdim. Günlük elma yedirdim. Kum tüketiyo kumun içinde yumurta kabuğu koydum kalsiyum ihtiyacı için. Yem yemesi normal. Çarşamba günü dal darı verdim onu da tüketti. Bugün de b vitamini verdim.
Dışkısı ne zaman yumurtlama olayına geçsin böyle büyük yapıyo gece çok nadir tuvaletini yapıyo o yüzden büyük yapıyor bilginiz olsun.

Üst Alt