• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kursak mantarı kuş

çapkuş06

Yeni Üye
Kuşum 1 aydır fln yem yemiyor çok az 7 8 tane yem yiyorsa yiyodur mama ile besliyordum 1 ay önce veterinere götürmüştüm birşey bulamamışlardı bugün yeniden götürdüm kursak mantarı dedi. röntgen çekildi birde birşey içirdiler biraz bekledik sonrasında çektiler röntgeni beyaz kısımlar o yüzdenmiş, midede büyüme varmış röntgen fotoğraflarını koyuyorum sizlerede sormak istedim farklı bir sıkıntı varmı röntgeninde diye

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kuşum 1 aydır fln yem yemiyor çok az 7 8 tane yem yiyorsa yiyodur mama ile besliyordum 1 ay önce veterinere götürmüştüm birşey bulamamışlardı bugün yeniden götürdüm kursak mantarı dedi. röntgen çekildi birde birşey içirdiler biraz bekledik sonrasında çektiler röntgeni beyaz kısımlar o yüzdenmiş, midede büyüme varmış röntgen fotoğraflarını koyuyorum sizlerede sormak istedim farklı bir sıkıntı varmı röntgeninde diye
İlac flan verdilermi

çapkuş06

Yeni Üye
Verdiler karaciğer için verdi böbrek koruyucu verdi birde kursak mantarı için bir ilaç verdi

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
Hangi ilaçları verdiler resmini ekleyin lütfen ayrıca temiz peçeteye güncel birikmiş dışkı resmi ve durumunun gözükeceği bir video da ekleyin. @Burçak A. @Şehmus BAKIR

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Mide dilatasyonu var doğru, kontrastlı röntgen çekmişler ilaçların ismini biliyor musunuz

çapkuş06

Yeni Üye
Bu ilaçlari verdiler silybum marianum yazana bobrek koruyucu koydular kursak mantarı ilacının ismini bilmiyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Deve dikeni sliybum marianum, sirke ve zencefil bir de triflucan muhtemelen şu an verilen ilaçları kullanın 🙏🌸 İnşallah işe yarar 🤲