• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! KURSAK MANTARI BAŞLANGICI OLABİLİR Mİ?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Entrobac konulmaz diye biliyorum besleme mamasına mercimek tanesi kadar zeolit konulması gerekir diye biliyorum
Besleme mamasına entrobac konulur. Ben beslediğim zamanlarda koyardım. Tercih meselesi zorunlu değil ama konulabilir. @Onurbozkurt mama fazlası da kusturabilir yada eğer aparat boğazdan aşağı tam inmemişse yani boğaz kısmından beslendiyse o da kusturabilir. Güncel dışkılar ne durumda.

Onurbozkurt

Yeni Üye
Ben 4 gün kadar daha elle besleme yaptıracağım o zaman entobac koyarım içine zaten pet shopcuda öyle dedi mama fazlasını kusacak dedi. Güncel dışkı yükledim ilk geldiğinde sıvı beyaz olanları yaptı 5 dk önce de katı olanı yapmış ama yine tekrar bir kaç tane daha yaptığında size atarım @Aslı Ö.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah, güzel dışkı ilk gün ile çok faklı, Zeolit Tozu toparlar inşallah
Entrobac bugün verdiniz yarın vermeyin suya koyduğunuz gibi kullanın 😊ara gün yapın, ertesi gün gerwit verebilirsiniz, suya atmanıza gerek kalmaz, kursaktan alır😊🤲Rabbim şifa versin inşallah kardeşim

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet fazlası bazen yan etki yapabilir. Ne zaman uyguladınız. Genelde ilk yarım saat bir saat içinde belirtileri gösteriyor. Titreme kusma gibi belirtiler oldu mu. Aradan zaman geçtiyse yavrunuzda herhangi bir farklılık yoksa sorun olcağını düşünmüyorum. Ama takipte olun. Kusma titreme vs olursa mutlaka kanatlı uzmandan yardım alın.