• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kursağı dolu erkek kuşum

Yaralise

Yeni Üye
Benim yalnız erkek muhabbet kuşum vardı tahmini yaşı 2-3 arası olabilir 3 gün önce petshopa gittim ve dişi kuş aldım eve getirdiğimde yaşının baya ufak olduğunu anladım tahmini 5-6 aylık ancadır erkek kuşum yanına yaklaşmaya çekiniyor ilk gün ağzından biraz yem kusmuş dişi kuşa ama sürekli yapmıyor dişinin yanına gitmeye çekiniyor gibi dişide daha yeni geldiği için robot gibi sessiz sakin duruyor ve bu sırada erkek kuşum yem yiye yiye kursağı çok dolmuş ancak kusup dişiye yedirmiyor veya yediremiyor bunun bir zararı olabilir mi erkek kuşuma ve ayrıca zamanla aralarındaki ilişki artarmı

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabâ video görebilir miyiz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun kursağı çok şiş hep mi böyle? ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hep böyle değildi ya yeni dişi kuş aldık ondan sonra böyle oldu dişi kuşada kusmaya çalışıyor yanına biraz yaklaşıyor sonra geri uzaklaşıyor ne yapacam bilemedim 🥶
Muhtemelen sindirim zorluğu çekiyor, rezene çayı verebilirsiniz ek olarak gritli kuş kumu kullanıyor musunuz ☺

Yaralise

Yeni Üye
Kuşumun kursağı halen şiş malesef, kum aldım düzelmedi mikostatin içirdim 1 hafta düzelmedi, flagly şurup +probiyotik deniyorum şuan 4. Gün yine bir iyileşme olmadı halen şiş güncel olarak kuşumun iştahı güzel ağzında koku yok dışkısı normal boş kaldığında kabarıyor uçması normal ne yapacağım bilemedim mantar enfeksiyon harici başka bir sorunumu var kuşun anlayamadım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Eğer kursakta bir birikim varsa kanatlı uzmanı onu temizler, götürdünüz mü kanatlı uzmanına ☺

Üst Alt