• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kur

Meryem

Paylaşımcı
İyi günler. Biraz değişik bi durum ama🙈 muhabbet kuşum ayağa kur yapıyor. Bu sebepten sürekli yerde insanların ayaklarına dolaşıyor. Çoraplı olduğunda da ayağın başından ayrılmıyor bekliyor. Bu yüzden ezilecek diye çok korkuyorum. Çünkü bazen dalgınlığına geliyor evdekilerin. Bu durumu değiştirebilirim miyim. Çözümü var mı bunun.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
eşi yok sanırım bir eşi olsa ne güzel olur

Meryem

Paylaşımcı
eşi yok sanırım bir eşi olsa ne güzel olur
Evet eşi yok bana doğum günü hediyesi olarak geldi bir sene oldu. Ve ikinci bir kuşu alırsam üreme olursa ben bu işten fazla anlamıyorum o yüzden almak istemiyorum ikinci kuşu kafesim de pek musait değil maalesef

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yemleri kontrol et kızıştırıcı vermemeye çalış havuç nane kızıştırır dal darı kızıştırır vs dogası geregi kızışır banyo yaptır elma yedir

Meryem

Paylaşımcı
yemleri kontrol et kızıştırıcı vermemeye çalış havuç nane kızıştırır dal darı kızıştırır vs dogası geregi kızışır banyo yaptır elma yedir
Anladım çok teşekkür ederim. Yanına erkek kuş alsam da değişmez mi durum. Kabul eder mi yanına başka bir kuşu

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
erkek erkek mi olsun istiyorsunuz dişi alın

furricanee

Paylaşımcı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Peki bi sorum daha olcaktı. Şimdi kuşum bana çok alışkın. Dişi kuş alırsam eğer benle iletişimini keser mi
evet ancak oranını karakterine baglı olarak değişebilir bizim 6 yaşındaki dişi yanına eşte koysan sevdigine ilgisini hiç kesmedi

Meryem

Paylaşımcı
evet ancak oranını karakterine baglı olarak değişebilir bizim 6 yaşındaki dişi yanına eşte koysan sevdigine ilgisini hiç kesmedi
Valla o bana arkadaş oldu. Eğer benden sevgisini keserse büyük boşluğa düşerim en büyük korkumda bu

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Valla o bana arkadaş oldu. Eğer benden sevgisini keserse büyük boşluğa düşerim en büyük korkumda bu
o zaman bir tavsiye @furricanee arkadaşımızın dediği salmayı bilmiyoruım lakin kafesin içine onu oyalaycak şeyler koyun elma ve banyo yapmasını sağlayın kızıl darı havuç nijer tohumu gibi gıdalara sınırlama getirin ki kızışmasın

Meryem

Paylaşımcı
o zaman bir tavsiye @furricanee arkadaşımızın dediği salmayı bilmiyoruım lakin kafesin içine onu oyalaycak şeyler koyun elma ve banyo yapmasını sağlayın kızıl darı havuç nijer tohumu gibi gıdalara sınırlama getirin ki kızışmasın
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bu konuyu biraz düşünmem lazım. Bakalım inşallah ilerleyen zamanlarda alırım eş.

Meryem

Paylaşımcı
Benim kuşum Kimin ayağını bulsa ciflesmeye başlıyor 🤣 ayak seviyor maaa ne yapayım manyaktir 😂
Her ayağa kur yapınca hükümet kadın repliği geliyor aklıma
Bizde öyle evde çorapsız gezemiyoruz😂 ayak görünce hiç bir şeyi görmüyor gözü ezilecek bi gün diye korkuyorum.