• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kur ötüşü nasıl olur?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim kuşta yaptığı için tahminim "cak cak cak" değilde az kısık sesle "cıgır cıgır" yapmak herhalde. Çünkü ağzından yem çıkarırkende bu sesi yapıyor salıncağa ve parmağıma.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yatalak hasta babam var ona uyurken dikkat etmem gerekiyor... Bugün uyuyamam...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Geçmiş olsun levent abi Allah'ım tüm hastalarımıza şifa versin

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kuşta yaptığı için tahminim "cak cak cak" değilde az kısık sesle "cıgır cıgır" yapmak herhalde. Çünkü ağzından yem çıkarırkende bu sesi yapıyor salıncağa ve parmağıma.
Benim Polat da Ponçik e yapıyor öyle bıcır bıcır bişeyler söyleyip tüylerini kasıyor veya gagasıyla sanki bişey yedirir gibi yapıyor ama sadece öyle duruyorlar o sırada yani bişey yedirmiyor zaten yavrular ama anlamadım niye yapıyor 😂 sen büyü ben senle evlencem mi diyor acaba 😜 hatta bugün çekeyim dedim ama ne zaman telefonu elime alsam bıraktı uyuz çocuk 😂

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim Polat da Ponçik e yapıyor öyle bıcır bıcır bişeyler söyleyip tüylerini kasıyor veya gagasıyla sanki bişey yedirir gibi yapıyor ama sadece öyle duruyorlar o sırada yani bişey yedirmiyor zaten yavrular ama anlamadım niye yapıyor 😂 sen büyü ben senle evlencem mi diyor acaba 😜 hatta bugün çekeyim dedim ama ne zaman telefonu elime alsam bıraktı uyuz çocuk 😂
Benimki salıncağa ve parmağıma yapıyor. :)

Üst Alt