• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kum hakkında 🤔

FatihB.

Tutkulu
Yemliklerini çıkarmadan yeni bir kumluk almalısın.Kafese asılan yemlik yada mamalıklarda kullanabilirsin.Küçük suluk şeklinde kumluklar da var pek kullanışlı bulmasam da olabilir.
neden kullanışlı bulmuyorsunuz? 🤔

FatihB.

Tutkulu
Evde iki kafes var biri güzel diğeri idare eder ama ikisinde de ızgara yok :( ve şuan kafes alacak imkanım yok maalesef
bende de 2 kafes var ikisinde de ızgarası yok bende yaşadığım şehirde kafes imalatı yapan bir yer buldum oraya gitmeyi düşünüyorum ızgara için 🙂 Petshoplar falan hiç satmıyor ızgara

Bahar Y.

Müdavim
Yani BENİM alıştırma iyi gidiyor ama başka sorunlar baş gösterecek gibi dışkı yedi küçük kuş ve buyuk kuşa da öğretti hayır büyük kussun sen büyüklüğünü bil . küçük ne derse ne yaparsa onu yapıyor dışkı renkleri değişti .izgralik bulamıyorum
En yakın zamanda Alicam umarım çok kötü OLMADAN önüne geçerim
Kümeslerde kullanılan ızgaralar var kafesinize göre kesip kullanabilirsiniz aslında fakat fiyatı çok artmış onun yerine kafes almak kesinlikle daha mantıklı oluyor 50x50 ölçüsü 54 TL internette bahsettiğim şeyin

Bahar Y.

Müdavim
Evet kafes okudum
Ama ben ızgara olduğunu tahmin ettim çünkü daha önce bu ölçülerin çok daha küçük olduğu kafeslerin uçuk fiyata olduğunu biliyordum
50x50 kafesim için büyük 30 cm lazım bana
İşte onu kesip ayarlamanız gerekir, 4 5 ay önce 20 TL gibi bir fiyatı vardı onların 😶

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben bu ilaç suluğuyla veriyorum yiyor. Çok seçici davranıyorlar tercihlerini anlamak için aylar geçiyor ☺ Kum bu sulukla diğer şeyler de kelepçeli mamalıkla verilecekmiş mesela maviş için, diğer kapların yüzüne bakmıyor geç de olsa anladık 😁