• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluckada yatan sultanin kakasi

gizem.üğe

Yeni Üye
Rica ederim. Yumurtalar çok günü gelmemişse 3 günlük Flansa alın. Altında kusuda ayırın. Tedavi bitsin ve kendine gelsin yine yavru alırsınız. Kusunuz kaybetmezsiniz. Yanlış anlamayın beni 😊😊
Yok yok yavru alma gibi bi derdim asla yok yeterki evladim iyi olsun. Daha once ayirdim gene yumurtadaydi aldim bu sefer kendini parcaladi ayirdigim icin mecbur tekrar birlestirdim psikolojisi dahada bozulup strese girmesin diye hemen gene ciftlesti ve yumurta yapti. Zaten 4 kisilik aile oldular ama asla ayrilmayi kabul etmiyo ama onun sagligi iste soz konusu Allah yardimcim olsun

Mert G.

Eski Forumcu
Yok yok yavru alma gibi bi derdim asla yok yeterki evladim iyi olsun. Daha once ayirdim gene yumurtadaydi aldim bu sefer kendini parcaladi ayirdigim icin mecbur tekrar birlestirdim psikolojisi dahada bozulup strese girmesin diye hemen gene ciftlesti ve yumurta yapti. Zaten 4 kisilik aile oldular ama asla ayrilmayi kabul etmiyo ama onun sagligi iste soz konusu Allah yardimcim olsun
Yumurtalar kaç günlük artık ayırmanız lazım yatmaması gerekiyor. Erkekle birlikte ayırın yuvalıgı çıkarın. Kızgınlıktan çıksın diye banyo yaptırabilir sınız @Burçak A. Ne dıyorsun banyo etki eder mi. Tamamen tedavi baslanması gerek

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Şu an banyo yaptırmayın sadece yumurtaya yatmasın, zeolit tozu kullanılsın kafesi her gün dezenfekte edilsin 🙏🌸

gizem.üğe

Yeni Üye
Garibim ya, keşke yumurtlamasa bence zeolit tozuna bir an önce başlayın, şu an dışkısı nasıl
Hala aynı yapiyo bugun probiyotikli su verdim. Mamaistin sitesine baktim ama bulamadim zeolit tozunu sanirim tukenmmis. Keske veterinerlerde olsa siparis versem bile kargoyla gelene kadar evladim daha kotu olucak :(

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hala aynı yapiyo bugun probiyotikli su verdim. Mamaistin sitesine baktim ama bulamadim zeolit tozunu sanirim tukenmmis. Keske veterinerlerde olsa siparis versem bile kargoyla gelene kadar evladim daha kotu olucak :(
Sitede bulamazsınız bu numaradan isteyebilirsiniz 🙏☺

Ekli dosyalar