• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuluçka

Meryem demir

Paylaşımcı
Kuşlarımın yuvalığıni temizlerken nerden geldiğini bilmediğim bir böcek gördüm çekmedim şeffaf ayakları var arkadan 3 kuyruğu var ilk kez karşılaşıyorum ama kuşlarım kulukça döneminde diye biliyorum yuvalığa sürekli girip çıkıyorlar kafesten geldiğini düşünmüyorum ne yapmalıyım çıkarmalı mıyım yuvalığı şimdilik yoksa yeni mi alıyım belki talaştandır diyorum alıcaksam ahşap mı plastik mi alıyım yardımcı olursanız sevinirim

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Büyük İhtimal Talastandir. Kedi Kumu Kullanabilirsiniz. Bu Konuda Demet Abla Daha İyi Bilgi Verir. @Demet bükay

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yanlış anlamayın lütfen ama siz yurtdışına taşınacaktınız galiba yada gidecektiniz. Geçiçi bir gidişse geçici bakacak birisinide bulamıyorsunuz. Neden üretime geçtiniz?

Meryem demir

Paylaşımcı
Yanlış anlamayın lütfen ama siz yurtdışına taşınacaktınız galiba yada gidecektiniz. Geçiçi bir gidişse geçici bakacak birisinide bulamıyorsunuz. Neden üretime geçtiniz?
Estağfurullah ama yurtdışına gitme konusu ertelendi şimdilik burdayım kuşlarımı alacak yöntem arıyorum

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim yani yeni yuvalık almama gerek yok
Ben Olsam Değiştirirdim. Kafes Ekipmanlarının Dezenfekte Edilmesi Gerekli. Demet Abla Daha İyi Bilir. Ben Karşılaşmadım Çünkü. Yanlış Yorum Yapmak İstemiyorum. 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim yani yeni yuvalık almama gerek yok
Böcek bit olabilir, pire olabilir, herhangi bir haşere olabilir bilemiyoruz bu yüzden yuvalığı değiştirin dış parazit damlası uygulayın kuşlarınıza
Kafesi dezenfekte edin lütfen

Üst Alt