• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kulak tüyü

GizemT

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 5 aylık olan kuşumun kulak tüylerinde seyreklik var gibi geliyor bana, fikirlerinize ihtiyacım var.
İşteyim şu an aklıma geldi hemen sorayım dedim o yüzden daha yakın çekim yok elimde ama bunlardan anlayabilir miyiz bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim 😊

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben bi sıkıntı göremedim ama tüy dönemlerinde b vitamini,yulaf tarzı şeyler verebilirsiniz

GizemT

Yeni Üye
Ben bi sıkıntı göremedim ama tüy dönemlerinde b vitamini,yulaf tarzı şeyler verebilirsiniz
Evet ya 1 aydır tüyde tam bitti diyorum yenileri çıkıyor vitaminlerine devam ediyoruz.
Kulakta tüy normal diyorsunuz yani ama bilemedim diğer yavru kuşlardan daha az gibi geldi bana yoğun değil o bölge ve tüy tüpü de oluşmadı hiç orada

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Biotin destekleyin ve yulaf ayrıca banyo iyi gelecek bide sebze verin..

GizemT

Yeni Üye
Biotin destekleyin ve yulaf ayrıca banyo iyi gelecek bide sebze verin..
Bugün baktım da tek kulağında bikaç tane tüpçük çıkmış diğeri hala aynı duruyor.
Yulaf henüz almadım ilk fırsatta alayım. Banyoyu seviyor arada bi fısfıs da yapıyorum. Ama şu sebze işini çözemedik bi tek havuç yemeyi seviyor onu da bazen yemek istemiyor niyeyse anlamadım, yeşil yapraklı bir şey yediremiyorum kaçıyor.
Acaba yemleri kafesten alıp karışık yeşillik yumurta falan hazırlayıp koysam mecburen yer mi, yemezse aç kalır maazallah.
Şimdiden yardım için teşekkürler😊