E emre sarp Yeni Üye Katılım 16 Şub 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 16 Şub 2025 #1 Hastalık Belirtileri Belirti yok Hastalık Belirti Tarihi 16 Şub 2025 Selamın aleyküm öncelikle herkese 1 çift sultan papağanım var ve ishal şeklinde dışkı gördüm ne yapabilirim
Selamın aleyküm öncelikle herkese 1 çift sultan papağanım var ve ishal şeklinde dışkı gördüm ne yapabilirim
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 16 Şub 2025 #2 emre sarp' Alıntı: Selamın aleyküm öncelikle herkese 1 çift sultan papağanım var ve ishal şeklinde dışkı gördüm ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Yumurta varmı yoksa yumurtlayacağını mı düşünüyorsunuz. Kuluçka döneminde dışkılarda düzensizlik normaldir. Entrobac probiyotik verin mutlaka.
emre sarp' Alıntı: Selamın aleyküm öncelikle herkese 1 çift sultan papağanım var ve ishal şeklinde dışkı gördüm ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Yumurta varmı yoksa yumurtlayacağını mı düşünüyorsunuz. Kuluçka döneminde dışkılarda düzensizlik normaldir. Entrobac probiyotik verin mutlaka.