Tossst Yeni Üye Katılım 11 Nis 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 5 Puanları 8 13 Nis 2022 #1 Merhaba.Ben musluğu açmıştım ve kuşlar musluk suyu içemezdi ve benim kuşum bir kere içti ama ben hemen kapattım suyu izin vermedim şuan kuş banyoda kaldı hemen cevap lazım
Merhaba.Ben musluğu açmıştım ve kuşlar musluk suyu içemezdi ve benim kuşum bir kere içti ama ben hemen kapattım suyu izin vermedim şuan kuş banyoda kaldı hemen cevap lazım
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 13 Nis 2022 #2 Sorun olmaz banyoda kaldı kısmını anlayamadım
Tossst Yeni Üye Katılım 11 Nis 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 5 Puanları 8 13 Nis 2022 #3 Bahar Y.' Alıntı: Sorun olmaz banyoda kaldı kısmını anlayamadım Genişletmek için tıkla ... banyoda kaldı derken banyoya götürmüştüm
Bahar Y.' Alıntı: Sorun olmaz banyoda kaldı kısmını anlayamadım Genişletmek için tıkla ... banyoda kaldı derken banyoya götürmüştüm
Seda. Tutkulu Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 20 Ara 2021 Mesajlar 961 Tepkime puanı 1,526 Puanları 93 13 Nis 2022 #4 Üşümesin al yerine hemen hastalanacak diye birşey yok .. normalde vermemeniz daha doğru ama korkmayın..
Üşümesin al yerine hemen hastalanacak diye birşey yok .. normalde vermemeniz daha doğru ama korkmayın..
Tossst Yeni Üye Katılım 11 Nis 2022 Mesajlar 29 Tepkime puanı 5 Puanları 8 13 Nis 2022 #5 Seda.' Alıntı: Üşümesin al yerine hemen hastalanacak diye birşey yok .. normalde vermemeniz daha doğru ama korkmayın.. Genişletmek için tıkla ... Vermedim musluğu açınca içti ama ben izin vermedim
Seda.' Alıntı: Üşümesin al yerine hemen hastalanacak diye birşey yok .. normalde vermemeniz daha doğru ama korkmayın.. Genişletmek için tıkla ... Vermedim musluğu açınca içti ama ben izin vermedim
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 13 Nis 2022 #6 Normalde vermemeniz demiş @Seda. Hanım Anormal bir durum yaşanmış ama tek seferden sorun olmaz