Herkese iyi günler, yem almaya inemediğim annemden istemiştim oda pek bilinmeyen bir marka almış bende mecbur kalan az yemle karıştırıp verdim. Paketimi maalesef atamıyorum çünkü yırtıldı. Bende inceleyip koyayım almak isteyenlere yardımcı olsun diye paylaşmak istedim. İyi okumalar.
Ürün 500 Gr.
Fiyatı 12-14 TL arasında değişiyor. Bana kalırsa böyle bir yem için biraz fazla.
Yerli bir yem ancak fazla bilinmiyor.
En önemli kısmına geleyim içeriği :
Oranlaması bayağadır araştırma yaptım bulamadım genelde kedi, köpek mamasıyla ünlü olduğu için çoğu yerde bulamadım. Bilmiyor isen niye yaptın diyebilirisiniz haklısınız da aslında.
İçindekileri şu şekilde buldum:
İÇERİK:
Kuş Yemi, Kenevir, Keten Tohumu, Nijer Tohumu, Şalgam Tohumu, Turp Tohumu, Soyulmuş Yulaf, Aspir, Kuş Bisküvisi, Vitamin, Mineral, Amino Asitler.
İçeriği: D3, E, K3, A, B2, B12 vitaminleri bulunuyor.
(Fotoğraf da boyalı ekmekleri ayıklamıştım.)
Benim düşüncem ; Yemin içeriğini beğenmedim. İçinde çok sayıda boyalı parçalar bulunuyor ayıklayarak verdim kuşuma. Yem taze ancak biraz tozlu. Tavsiye etmiyorum.
Ürün 500 Gr.
Fiyatı 12-14 TL arasında değişiyor. Bana kalırsa böyle bir yem için biraz fazla.
Yerli bir yem ancak fazla bilinmiyor.
En önemli kısmına geleyim içeriği :
Oranlaması bayağadır araştırma yaptım bulamadım genelde kedi, köpek mamasıyla ünlü olduğu için çoğu yerde bulamadım. Bilmiyor isen niye yaptın diyebilirisiniz haklısınız da aslında.
İçindekileri şu şekilde buldum:
İÇERİK:
Kuş Yemi, Kenevir, Keten Tohumu, Nijer Tohumu, Şalgam Tohumu, Turp Tohumu, Soyulmuş Yulaf, Aspir, Kuş Bisküvisi, Vitamin, Mineral, Amino Asitler.
İçeriği: D3, E, K3, A, B2, B12 vitaminleri bulunuyor.
(Fotoğraf da boyalı ekmekleri ayıklamıştım.)
Benim düşüncem ; Yemin içeriğini beğenmedim. İçinde çok sayıda boyalı parçalar bulunuyor ayıklayarak verdim kuşuma. Yem taze ancak biraz tozlu. Tavsiye etmiyorum.
Son düzenleme: