• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Koyu yesil diski

Cicik

Aktif Üye
Arkadaslar merhaba, koyu yesil diski neden olur? Bu sabah uyandigindan itibaren koyu yesil yapiyor. Dun aksam ve bu sabah kendi yeminden baska birsey yemedi. Fotograf yukluyorum. TesekkurlerIMG_6980.jpegIMG_6980.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Bu dışkılara bakarak belirleyici bir şey var diyemeyiz. Dışkılar formunda. Yemin içindeki aspuru fazla yer koyu dışkı yapar yada akdarı yı fazla yer daha açık yeşil dışkılama olur. Aynı zamanda hal ve hareketlerini de takip etmek gerekir. Yemesi içmesi hal ve hareketleri nasıl. Videosunu ekler misiniz.

Cicik

Aktif Üye
Herseyi normal sadece diski koyu yesil olunca merak ettim. Cok tesekkurler

Cicik

Aktif Üye
Bu dışkılara bakarak belirleyici bir şey var diyemeyiz. Dışkılar formunda. Yemin içindeki aspuru fazla yer koyu dışkı yapar yada akdarı yı fazla yer daha açık yeşil dışkılama olur. Aynı zamanda hal ve hareketlerini de takip etmek gerekir. Yemesi içmesi hal ve hareketleri nasıl. Videosunu ekler misiniz.
[/https://streamable.com/xqj3fs

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Sorun görünmüyor. Renkleri çok güzel maşallah. 🌸 Yem haricî farklı bir şey yemediğini belirtmiş canım. 🌸 @Burçak A.

Cicik

Aktif Üye
Maşallah sübhanallah duruşa bak 🥰🤣🤣 Ne yedi en son ☺
Tesekkur ederizz ❤ aksam ve sabah sadece yeminden yemisti. Versele laga veriyorum. Sonradan yumurta yedi ama koyu yesil yapmaya yumurtadan once baslamisti zaten. Herseyi normal ama sorun yok demek ki tesekkurler 😍

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tesekkur ederizz ❤ aksam ve sabah sadece yeminden yemisti. Versele laga veriyorum. Sonradan yumurta yedi ama koyu yesil yapmaya yumurtadan once baslamisti zaten. Herseyi normal ama sorun yok demek ki tesekkurler 😍
Sorun yok o zaman maşallah sübhanallah 🥰🥰🥰

Üst Alt