• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Konuşmayi kesti

Neslihanson

Aktif Üye
Merhaba bı kaç gün önce konu acmistim muhabbet kuşum tüydeydi tam patlamamisti kapsüller ,hicbirsey yemiyordu ve şişkindi. Antibiyotik ve üstüne probiyotik tedavisi yaptım. .tüyleri yavaş yavaş kendine geliyor ama yine tüylerinin arasina dokununca dik dik elime batiyor.tam.gelmemiş.birkac gün şırınga ile besledim iştahı açıldı sanırım ,aşırı yem yemeye başladı sürekli yiyor. Halsizligi de düzeldi ama objelere aşırı takılmaya başladı .ustumdeyken düğmelere kur yapiyor ya da telefona , mandal salıncak vs ne bulsa ona kur yapiyor ama kusmadan ..salıncağı kaldırdım kur yapacagi şeyleri kaldırdım ama yine yapack birşey buluyor. 50 kadar kelime bilen kuşum asla konuşmuyor hastalandığından beri . Konuşmayi mi unuttu ? Tekrar konuşur mu ,neden böyle oldu

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Neden Antibiyotik Verdiniz ? Bt Amin Forte Haftada 2 Defa Verin. Yavrunuz Erkekse Kur Yapma Hareketleri Normaldir.

Neslihanson

Aktif Üye
Merhaba. Neden Antibiyotik Verdiniz ? Bt Amin Forte Haftada 2 Defa Verin. Yavrunuz Erkekse Kur Yapma Hareketleri Normaldir.
Evet erkek 3 yaşlarında ,veterinere götürdüm o önerdi antibiyotiği sadece 3 gün kullandim 3 gündür de probiyotik veriyorum .kapsukleri bir türlü patlamiyordu çok halsiz ve şişkindir sürekli uyuyordu yem yemiyordu , o yüzden vermişti doktorumuz

Neslihanson

Aktif Üye
Evet erkek 3 yaşlarında ,veterinere götürdüm o önerdi antibiyotiği sadece 3 gün kullandim 3 gündür de probiyotik veriyorum .kapsukleri bir türlü patlamiyordu çok halsiz ve şişkindir sürekli uyuyordu yem yemiyordu , o yüzden vermişti doktorumuz
Ama şu an çok daha iyi ,aşırı yem yemeye başladı ama işte konusmayi kesti ,vitamin bı sure verdim smdi ara vermiştim ,vitaminimizi de veteriner vermisti ismini bilmiyorum şeffaf poşette toz şeklinde

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ama şu an çok daha iyi ,aşırı yem yemeye başladı ama işte konusmayi kesti ,vitamin bı sure verdim smdi ara vermiştim ,vitaminimizi de veteriner vermisti ismini bilmiyorum şeffaf poşette toz şeklinde
Halsizlik ve hastalıktandır, bağışıklık toparlansın kendine gelecektir 🙏🌸

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Rahatsizligi Vardir Bende Tuy Döneminde Antibiyotiği Anlamamistim. Kusura Bakmayın 🙏😇 Kapsül Patlatma İçin Hekimlerin Kullandığı Bir Alet Var. Cımbız gibi O İse yarıyor. Ama Bt Amin Forte Mutlaka Verin.

Üst Alt