• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Konuşmaya mı başlıyor ?

ozanozan1

Aktif Üye
Merhabalar cinsiyeti hakkında bir bilgim yok son iki gündür sanki babacık diyormuş gibi geliyor. Ara sıra sadece koridora koyduğumda böyle ötüyor ve konuşmaya çalışıyor gibi. Normalde hep tek tip öttü bu son iki güne kadar. Sizce konuşmaya mı çalışıyor ve erkek ötüşü mü bu ?2 adet video ekledim
Video 1:
Streamable Video

aknn

Aktif Üye
Merhabalar cinsiyeti hakkında bir bilgim yok son iki gündür sanki babacık diyormuş gibi geliyor. Ara sıra sadece koridora koyduğumda böyle ötüyor ve konuşmaya çalışıyor gibi. Normalde hep tek tip öttü bu son iki güne kadar. Sizce konuşmaya mı çalışıyor ve erkek ötüşü mü bu ? Streamable Video
Evet galiba , benim kuşum da aynı şekilde. Normal şekilde babacık söyleyebiliyor ve ara sıra aynı sesi çıkarıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar cinsiyeti hakkında bir bilgim yok son iki gündür sanki babacık diyormuş gibi geliyor. Ara sıra sadece koridora koyduğumda böyle ötüyor ve konuşmaya çalışıyor gibi. Normalde hep tek tip öttü bu son iki güne kadar. Sizce konuşmaya mı çalışıyor ve erkek ötüşü mü bu ?2 adet video ekledim
Video 1:
Streamable Video
Merhaba Çekirdek dişiymiş☺ve yaklaşık 20 kelime bir cümle ve şarkılar söylüyordu. 🤲Sevgi ile dişi kuşlarda konuşur hiç merak etmeyin 🦜🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Video 1:
Streamable Video
Kırkbinkere maşallah babacık diyor🦜🤲tüğü kadar sağlıklı mutlu huzurlu afiyetli ömrü uzun olsun ☺🦜🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
aminn inşallah demet hanım.çok mutlu oldum bende babacık diyince. bir an şüphe ettim ama yinede fikrinizi almak istedim çok teşekkür ederim
Açıldımı susmaz☺maşallah maşallah SüphanAllah ☺👍antrenmanlara devam☺🦜🤲

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah evet babacık diyor 🧿🧿

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Evet 😊 demek ki siz ilk fotoğrafları attığınızda daha bebekmiş bu ufaklık. Çok tatlı maşallah

ozanozan1

Aktif Üye
evet ekimden beri benle şu an 4 buçuk aylık civarı :) bu zamana kadar hep tek tip ötüyordu son 2 gündür arada bu şekilde konuşmaya çalışıyor :) ama ıslık çalma olayı hiç yok :) acaba normalde ilk melodik ötüm sonrasında mı konuşma olur erkek kuşlarda onu merak ediyorum :) yoksa bizim ki konuşan bir dişi mi :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
evet ekimden beri benle şu an 4 buçuk aylık civarı :) bu zamana kadar hep tek tip ötüyordu son 2 gündür arada bu şekilde konuşmaya çalışıyor :) ama ıslık çalma olayı hiç yok :) acaba normalde ilk melodik ötüm sonrasında mı konuşma olur erkek kuşlarda onu merak ediyorum :) yoksa bizim ki konuşan bir dişi mi :)
Zaman göstercek
Sağlıklı huzurlu mutlu olsun yeter🤲🦜

Üst Alt