• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Konuşmaya, melodi çıkarmaya mı çalışıyor? (Cinsiyet tahmini)

Rowe

Yeni Üye
Esenlikler, aşağıya bırakacağım ekteki sultan papağanı 20 Mart doğumlu (46 günlük). Ufak bir araştırmayla videodaki davranışının sahibe karşı güven, kendi kendine melodi denemeleri, erkek olma ihtimalinin olduğu yönünde şeyler bulabildim.

Farklı fikirler almak ve bilgi edinmek amacıyla da buraya konu açmak istedim. Bu kuş erkek olabilir mi? Şu anda yaptığı şey gerçekten melodi antrenmanı mı? Duyduğu melodileri taklit etmeye ya da konuşmaya, kelime söylemeye mi çalışıyor?

Videolar:
V1: Watch WhatsApp Video 2025-05-06 at 00.22.24 | Streamable
V2: Watch WhatsApp Video 2025-05-06 at 00.23.29 | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Esenlikler, aşağıya bırakacağım ekteki sultan papağanı 20 Mart doğumlu (46 günlük). Ufak bir araştırmayla videodaki davranışının sahibe karşı güven, kendi kendine melodi denemeleri, erkek olma ihtimalinin olduğu yönünde şeyler bulabildim.

Farklı fikirler almak ve bilgi edinmek amacıyla da buraya konu açmak istedim. Bu kuş erkek olabilir mi? Şu anda yaptığı şey gerçekten melodi antrenmanı mı? Duyduğu melodileri taklit etmeye ya da konuşmaya, kelime söylemeye mi çalışıyor?

Videolar:
V1: Watch WhatsApp Video 2025-05-06 at 00.22.24 | Streamable
V2: Watch WhatsApp Video 2025-05-06 at 00.23.29 | Streamable
Merhaba youtu.be den her sabah 10-15 dakika ıslık sesli şarkılar dinletin, ben yakışıklı bir beyefendi diyorum 🥰🤲
Çözmek üzere🥰🤲