• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Koksidiyoz mu?

cgvnnnn

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 99311Pancar falan yemedi diyet yapmasindan ötürü sadece ak dari yiyor bir de elma ve dereotu.dışkısı bu şekilde ötmesi yemesi içmesi falan iyi ama endişeliyim bu dışkıdan ötürü elimde halihazirda koksidiyoz ilaclari var versem mi bilemedim . Diğer dışkıları normal gibi

Ek; öncesinde iyi huylu testis tümörü+ hafif karaciğer büyümesi teşhisi var tedavisine devam ediliyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 99311Pancar falan yemedi diyet yapmasindan ötürü sadece ak dari yiyor bir de elma ve dereotu.dışkısı bu şekilde ötmesi yemesi içmesi falan iyi ama endişeliyim bu dışkıdan ötürü elimde halihazirda koksidiyoz ilaclari var versem mi bilemedim . Diğer dışkıları normal gibi

Ek; öncesinde iyi huylu testis tümörü+ hafif karaciğer büyümesi teşhisi var tedavisine devam ediliyor
Tümör de böyle dışkılar yapabilir, dışkıda kötü koku var mı ☺

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba sadece bir iki farklı dışkı baz alınarak koksidiyoz denilemez. Kuşta başka belirtilerde olması ve dışkıdaki değişim süreklilik arz etmesi gerekir. Kullanılan ilaçlar dışkıyı değiştirebilir. Tedavisi bittikten sonra probiyotik takviyesi yapın üç dört gün. Sonra dışkıları tekrardan paylaşın değerlendirelim.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Karaciğer Bozulduğu Zaman Bile Yani Tümör Olduğu Zaman Böyle diskilar Olur. Tümör İçin Surekli Kontrol Gerekiyor..Ben Sizin Yerinizde Olsam Tekrar Kontrole Giderdim. Kanama Normal Bir Durum değildir.

cgvnnnn

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Karaciğer Bozulduğu Zaman Bile Yani Tümör Olduğu Zaman Böyle diskilar Olur. Tümör İçin Surekli Kontrol Gerekiyor..Ben Sizin Yerinizde Olsam Tekrar Kontrole Giderdim. Kanama Normal Bir Durum değildir.
Evet en kısa zamanda götüreceğim malum şehir dışında olunca zor oluyor😔