anydayykk
Tutkulu
Merhaba, dün akşam 23.40ta kızımı kaybettim. Birden eskisi gibi çok iyi oldu, sonra aniden kötüleşmeye başladı. Çok uzun zamandır düzenli veterinere gidiyorduk, durumu stabilken kötüleşti birden bunu ne tetikledi bilmiyorum ya da birden kötüleşene kadar gizledi benden. Karaciğer hastası olduğunu 2025 ağustosta öğrendim, veteriner faciası yüzünden zaten yorgun olan karaciğeri çok yoruldu ama toparladık derken aylar sonra bedeni artık kaldıramadı.
Bebeğim ilk doğduğunda kuşlarla haşır neşir değildim o yüzden hangi durum iyi hangi durum kötü bilmiyordum, 3 kardeşi arasından bir tek o canlı çıkmıştı annesi ilk zamanlar onu düzgün besleyemedi. 1 aylık civarıyken bile aslında gözlerinde bir yorgunluk varmış ben fark edememişim fotoğraflarına bakarken gördüm. 6 aylık civarıyken 1 aylık kardeşi ondan daha iri görünüyordu, bedeni ufaktı. Hatta araştırma yapıp şehmus beyin yazısına denk gelmiştim o zamanlar. Yani doğduğundan mucizeydi aslında. Zaten 3 aylık civarıyken, 2024, hasta oldu o zaman başladı bu serüvenimiz. Bu siteyi de ilk o zaman keşfetmiştim kızım için üye olmuştum ve çok faydasını gördüm. Bebeğim stabil şekilde 2 yıl yaşayabildiyse hem bu site sayesinde hem de benim hazırlandığım üniversite sınavını boş verip sabah akşam onunla ilgilenmem sayesinde oldu. Çanakkaleyi, gökçeadayı, trakyayı, karadenizi birlikte gezdik bu küçük ömründe ufak taşıma kafesi vardı. Denizi bile gördü, o yüzden içim biraz rahat. Akşam vefat eder etmez bir çiçek saksısına güzelce gömüp bahçeye güzel bir köşeye koydum.
2024te liseden mezun oldum kızım hayatıma girdi, o zamandan beri sürekli ona ilgi gösterdiğim için üniversite sınavına hazırlanamadım düzgün ama hiç pişman değilim, onu hiç birine vermeyi düşünmedim. Sabah akşam gece demeden kalkıp onu kontrol ettiğim, onu yalnız bırakmadığım için içim çok rahat.
Buraya bunu yazıyorum çünkü kızımın her sorununda buradan çok yardım aldım, hepinize çok teşekkür ederim. Oğlum hala benimle şimdi onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Kızımın son anını görmek istemezdim, bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim ama onun herhangi bir vefatı benim için hep erken olacaktı muhtemelen çünkü asla hazır olmayacaktım. O yüzden onu o haliyle değil de en tatlı haliyle hatırlamak istiyorum.
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
hizliresim.com
Tekrardan herkese teşekkür ederim, bir daha kuş sahiplenebileceğimi düşünmüyorum eğer oğlum çok yalnız hissederse belki. Belki olay daha taze diye böyle hissediyorumdur bilmiyorum.
Bebeğim ilk doğduğunda kuşlarla haşır neşir değildim o yüzden hangi durum iyi hangi durum kötü bilmiyordum, 3 kardeşi arasından bir tek o canlı çıkmıştı annesi ilk zamanlar onu düzgün besleyemedi. 1 aylık civarıyken bile aslında gözlerinde bir yorgunluk varmış ben fark edememişim fotoğraflarına bakarken gördüm. 6 aylık civarıyken 1 aylık kardeşi ondan daha iri görünüyordu, bedeni ufaktı. Hatta araştırma yapıp şehmus beyin yazısına denk gelmiştim o zamanlar. Yani doğduğundan mucizeydi aslında. Zaten 3 aylık civarıyken, 2024, hasta oldu o zaman başladı bu serüvenimiz. Bu siteyi de ilk o zaman keşfetmiştim kızım için üye olmuştum ve çok faydasını gördüm. Bebeğim stabil şekilde 2 yıl yaşayabildiyse hem bu site sayesinde hem de benim hazırlandığım üniversite sınavını boş verip sabah akşam onunla ilgilenmem sayesinde oldu. Çanakkaleyi, gökçeadayı, trakyayı, karadenizi birlikte gezdik bu küçük ömründe ufak taşıma kafesi vardı. Denizi bile gördü, o yüzden içim biraz rahat. Akşam vefat eder etmez bir çiçek saksısına güzelce gömüp bahçeye güzel bir köşeye koydum.
2024te liseden mezun oldum kızım hayatıma girdi, o zamandan beri sürekli ona ilgi gösterdiğim için üniversite sınavına hazırlanamadım düzgün ama hiç pişman değilim, onu hiç birine vermeyi düşünmedim. Sabah akşam gece demeden kalkıp onu kontrol ettiğim, onu yalnız bırakmadığım için içim çok rahat.
Buraya bunu yazıyorum çünkü kızımın her sorununda buradan çok yardım aldım, hepinize çok teşekkür ederim. Oğlum hala benimle şimdi onunla ilgilenmeye çalışıyorum. Kızımın son anını görmek istemezdim, bu kadar erken olacağını tahmin etmemiştim ama onun herhangi bir vefatı benim için hep erken olacaktı muhtemelen çünkü asla hazır olmayacaktım. O yüzden onu o haliyle değil de en tatlı haliyle hatırlamak istiyorum.
mewtvbx.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: mewtvbx
ivpguvr.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ivpguvr
1f0jsoo.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 1f0jsoo
drnm1zg.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: drnm1zg
5b3pnr0.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 5b3pnr0
f5mtcjo.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: f5mtcjo
81giqdc.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 81giqdc
dex7b5k.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: dex7b5k
4dym0ct.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 1080×2400 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 4dym0ct
Tekrardan herkese teşekkür ederim, bir daha kuş sahiplenebileceğimi düşünmüyorum eğer oğlum çok yalnız hissederse belki. Belki olay daha taze diye böyle hissediyorumdur bilmiyorum.