• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kızılgerdan

Batuş

Paylaşımcı
Merhabalar değerli dostlar, bugün vefat eden muhabbet kuşumun mezarını ziyaret ederken yanında bu güzelliği buldum. Hiç kaçmadı yürüyerek yanıma geldi. Sanki beni al der gibi baktı böyle. Vefat eden kuşumun yanı başında görmekte ayrı bir duygulandırdı beni. Araştırmalarım kızılgerdan nar bülbülü olduğu yönünde. Yavru azcık uçuyor sonra yere düşüyor. Bayağı bir uzaktan bekledim belki annesi gelir diye ama ne gelen ne giden oldu. Bu miniği alsam evde besleyebilir miyim? Siz değerli dostlarıma sormak isterim. IMG_20251015_112842.jpg

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Merhabalar değerli dostlar, bugün vefat eden muhabbet kuşumun mezarını ziyaret ederken yanında bu güzelliği buldum. Hiç kaçmadı yürüyerek yanıma geldi. Sanki beni al der gibi baktı böyle. Vefat eden kuşumun yanı başında görmekte ayrı bir duygulandırdı beni. Araştırmalarım kızılgerdan nar bülbülü olduğu yönünde. Yavru azcık uçuyor sonra yere düşüyor. Bayağı bir uzaktan bekledim belki annesi gelir diye ama ne gelen ne giden oldu. Bu miniği alsam evde besleyebilir miyim? Siz değerli dostlarıma sormak isterim. Ekli dosyayı görüntüle 95110
Geçmiş olsun hocam , malesef evde besleyemezsiniz canlı yem yer bu yaramazlar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aynen kafes kuşu olmadığı için evde besleyemezsiniz. Böcek sinek gibi canlılarla beslenir. Siz yine bulduğunuz yerde bir ağaç dalına bırakın.

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Canlı yem alsam evde Bira dirençlense öyle bıraksam olur Mehmet hocam pek direnci yok bahçedeyim gözetliyorum öylece duvar telinin arasında duruyor minik kerata 😊 çok da tatlı kıyamadım
Un kurdu bulun besleyin kendine gelir hocam ama kafese çok çarpar 😢

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Un kurdu bulun besleyin kendine gelir hocam ama kafese çok çarpar 😢
Merhaba hocam yavru oldu
Merhabalar değerli dostlar, bugün vefat eden muhabbet kuşumun mezarını ziyaret ederken yanında bu güzelliği buldum. Hiç kaçmadı yürüyerek yanıma geldi. Sanki beni al der gibi baktı böyle. Vefat eden kuşumun yanı başında görmekte ayrı bir duygulandırdı beni. Araştırmalarım kızılgerdan nar bülbülü olduğu yönünde. Yavru azcık uçuyor sonra yere düşüyor. Bayağı bir uzaktan bekledim belki annesi gelir diye ama ne gelen ne giden oldu. Bu miniği alsam evde besleyebilir miyim? Siz değerli dostlarıma sormak isterim. Ekli dosyayı görüntüle 95110
Merhaba çok güzel bir misafir, daha önce yavru büyüten arkadaşlarım oldu, solucan böcek kurt olur😊
Yavru olduğu için geniş bir kafeste çarpmaz diye düşünüyorum 🤲🥰
Suyuna da probiyotik ve diğer takviyeleri verirsiniz
Güçlenir, ilerde ziyarete bile gelebilir😊🤲

Batuş

Paylaşımcı
Merhaba hocam yavru oldu

Merhaba çok güzel bir misafir, daha önce yavru büyüten arkadaşlarım oldu, solucan böcek kurt olur😊
Yavru olduğu için geniş bir kafeste çarpmaz diye düşünüyorum 🤲🥰
Suyuna da probiyotik ve diğer takviyeleri verirsiniz
Güçlenir, ilerde ziyarete bile gelebilir😊🤲
Abla 5 dk yukarı çıktım kafesi alıp aşağı indim. Otoparka giren araba ezmiş. Çok üzgünüm keşke direk alsaydım.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla 5 dk yukarı çıktım kafesi alıp aşağı indim. Otoparka giren araba ezmiş. Çok üzgünüm keşke direk alsaydım.
aaaa çok üzüldüm 😔😔😔Taktiri ilahi ablacığım
O bir an geldi ve gitti🤲🤲Rabbimin cennetinde büyüsün🤲🤲