• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Kızgınlık dönemi tabana inme

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Örtü olarak uyurken kenarını örtüyorum direk uykuya geçiyorlar. Bugun balkona çıkardım kafesi hiç susmadı öttü ve hiç uyumadı. Odasına alınca direk tabana indi biraz kaldı yukarı çıktı. Yarın sabah dediğinizi yapayım kase koyayım. Peki kilo kaybı normalmi
Normal yumurta yapıyor🤗 en çok ne seviyorsa ver ablacığım yesin🤲

Paşa01

Aktif Üye
Tekrardan merhaba sevgili forum üyeleri 3-4 gündür benim kız yine kızgınlıkta ve malesef yşne tabana inmeye başladı. 3 yumurta bırakmıştı en son yumurta 11 mayısta bıraktı ve hiç üstünde yatmadı normal hayatına devam etmişti. Aradan çok zmn geçmeden yine kızgınlıkta ne yapayım ben yardımınıza ihtiyacım var. Dışkıda sorun yok yemede içmede sorun yok davranışında uçmasında sıkıntı yok? Ne zmn bitecek bu süreç ve ona bişey olurmu? Hiç tecrübem yok ve yardımınıza ihtiyacım var

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tekrardan iyi akşamlar kafes kuşları ailemiz. @Semiha S. @Hamdi @EzgiA @Şehmus BAKIR @Demet bükay @Aslı Ö. kusura bakmayın lütfen hepinizi etiket yaptım. Seviliyorsunuz. Değerli yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize tşkler
Kızıştırıcı ürünler vermeyin. Eşi yoksa yumurtayı beklemeden atın. Elma yerse verin sakinleştirir. Doğası bu çokta yapılacak birşey yok maalesef. Zamanla geçecek bir süreç.

Üst Alt