• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Kızgınlık dönemi tabana inme

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay ablam senin dediğin gibi az önce ben namaz kılarken baktım tıkır tıkır yukarı çıktı 2 yem yedi indi aşağıya. Yumurta üstünde yatıyor. Yarın atarım yumurtayı inş.
Rabbim kabul etsin inşallah kardeşim benim🥰😊🤲🤲
Endişe etme inşallah yarın yumurta gidince yukarıda kalacaktır😊 sabah erkenden al lütfen 👍

Paşa01

Aktif Üye
Rabbim kabul etsin inşallah kardeşim benim🥰😊🤲🤲
Endişe etme inşallah yarın yumurta gidince yukarıda kalacaktır😊 sabah erkenden al lütfen 👍
Amin ablam benim. Az önce yukarı çıktı aldım kafesten yanıma biraz sevdim o ara aldık yumurtayı. Kafese koyunca yavrum yumurtasını aradı. İnş strese girmez değilmi? Çok tşkler yardımların için. Rabbim senden binlerce kez razı ve hoşnut olsun

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Amin ablam benim. Az önce yukarı çıktı aldım kafesten yanıma biraz sevdim o ara aldık yumurtayı. Kafese koyunca yavrum yumurtasını aradı. İnş strese girmez değilmi? Çok tşkler yardımların için. Rabbim senden binlerce kez razı ve hoşnut olsun
Yok yok hiç endişe etme, stres olmaz🥰 çok iyi olmuş almışsınız sabah normal gezer dolaşır fıstık😊🤲
Aminnn cümlemizden razı olsun Rabbim 🤲🥰
Emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲

Üst Alt