• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlaştırıcı Yem Nedir ?

sudednmz

Yeni Üye
Merhaba kuslarim icin kizginlastirici mama aldim fakat nasi kullanacagin bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kuslarim icin kizginlastirici mama aldim fakat nasi kullanacagin bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba, havuç rendeleyin, suyunu sıkın, marul, nane,Maydonoz sapı, dereotu, minik minik doğrayıp, bir tatlı kaşığı mama ile karıştırıp 10 dk bekletip yemliğe veya tabağına koyup ikram edin😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selenyum E50 de suyuna katabilirsiniz yarım suluğa 5 damla 5 gün, 6.gün taze su 3 gün tekrar. 8 saat duracak.
Mamayı yumurtlayınca vermeyin, vitaminide😊👍

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba rahatsız ediyorum tekrardan yaklasik 2 saat oldu yemliklerime koydum ama daha yemediler korktular sanirim ne yapmami tavsiye edersiniz
Estağfurullah elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😊🤲
Bugün ilk olduğu için tuhaf gelmiştir, normalde ben sabah erkenden yapıyorum. 08-08:30 gibi, o zaman kalkıyorlar, genelde erkek yiyor, zaten o da dişiye kusuyor🤭🤭🥰,
Sizden sabah erkenden yapıp verin, yemliğinin yanına asarsanız dikkatini çeker,yer😊🤲brokoli de doğrayın evde varsa👍
Çok yapmayın lütfen, 1 yemlik bir gün için yeterli oluyor, tatlı kaşığı çoksa biraz azaltın, yeşilliğe gelir, içinde onuda tüketir😊🤲

sudednmz

Yeni Üye
Estağfurullah elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😊🤲
Bugün ilk olduğu için tuhaf gelmiştir, normalde ben sabah erkenden yapıyorum. 08-08:30 gibi, o zaman kalkıyorlar, genelde erkek yiyor, zaten o da dişiye kusuyor🤭🤭🥰,
Sizden sabah erkenden yapıp verin, yemliğinin yanına asarsanız dikkatini çeker,yer😊🤲brokoli de doğrayın evde varsa👍
Çok yapmayın lütfen, 1 yemlik bir gün için yeterli oluyor, tatlı kaşığı çoksa biraz azaltın, yeşilliğe gelir, içinde onuda tüketir😊🤲
ben komple yem olan yemligi kaldirdim yerine tekrar takayim mi ac kalacaklar yoksa

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yemliği takın, yarın sabah uyanınca ilk iş mama yapıp kafese asın yerler. Nemli olmaması lazım havucun suyunu sıktıktan sonra biraz galeta unu koyuyorum ben de nemini alması için. Nijer tohumu ve acı da ekleyebilirsiniz kızıştırıcıdır 😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
mama verdiğinizde normal yemliği kaldırmanıza gerek yok.
mamayı ufak porsiyonlarla yapın. mamaya sevdikleri bir sebze yada meyve ilave edebilirsiniz.